// Вие четете...

Управлението

Унищожение, чрез прочистване.

„Имай бога за господар, но никога господаря за бог.“

Унищожение, чрез прочистване.

Дали пропагандистите на Тайното братство действително са възнамерявали да се справят с проблемите на света с помощта на „духовното разбирателство, знанието и любовта“ или имат в плановете си и по-груби намерения, се вижда от настоящето? Отговорът на този въпрос е даден в необикновено откровената книга на Питър Лемезюриер „Сценарият Армагедон“, в която авторът пише, че стремежът за осъществяване на новото виждане трябва да се извърши чрез размирици, каквито светът още не е виждал. Поради съпротивата на хората, които не желаят да влязат в Новия век на благосъстоянието и световната хармония и съответно не нагаждат мисленето си, ще им се случи нещастие с чудовищни размери.
Обединените сили на Стария век все пак ще могат да контролират напора на силите на Новия век. Двете сили до голяма степен ще се унищожат в огромни, взаимни избухвания на отдавна нарастващата агресия… Старите ще се предадат, а носителите на новото виждане ще останат.
Явно Тайното братство има резервен план за разпространение на серия от кървави конфликти и спречквания на различни групи, които сега се изказват срещу Новия световен ред. Още сега виждаме първите, зловещи сигнали, които предупреждават за бъдещи сблъсъци. Тайното братство ще продължи да използва масмедиите и другите пропагандни оръжия от богатия си арсенал, за да разпалва страсти и по този начин да кара афро- американците и белите да се бият по улиците на градовете ни. В този момент то въоръжава и арабите – мюсюлмани и евреите за предвижданата война на Близкия изток, която ще помете и последните остатъци от опозиция срещу Новия световен ред.
Насъскват се едни срещу други християнските, мюсюлманските и еврейските фундаменталисти и така оформят обществото, че педерастите, радикалните феминистки, привържениците на аборта и други обществено маргинални групи да се включат в обща агресивна борба срещу християнските (библейски) фундаменталисти.
Също толкова знаменателен е фактът, че се насьсква мнозинството срещу хората, които продължават да вярват в страната си. Тайното братство реши, че патриотизмът трябва да изчезне. Така ще бъде по-успешно потискането и унищожението на националистичните чувства. Трябва да се даде урок на етническите групи по целия свят, като се включат в делото и скоро създадените държави от Източна Европа, които се освободиха от комунистическата прегръдка на бившия Съветски съюз. Те трябва да разберат, че в Новия световен ред не се толерира национализмът.
Може да се очаква, че за да принуди хората да приемат подобна позиция, Братството ще подбужда, а дори и ще провокира гранични конфликти и недоразумения между малките народи в Европа и старата съветска империя. Бившите републики на Съюза ще продават атомно оръжие на Иран, Ирак, Сирия и други мюсюлмански страни. Това оръжие може да бъде използвано.
Екраните на телевизорите ни и вестниците ни са пълни с тероризъм и кърваво насилие. Само в такъв случай, смята Братството, човек в своето страдание ще очаква Световното правителство и края на „отровната“ независимост и национална свобода и на кървавите религиозни и етнически борби.
Тайното братство използва професионални дефиниции, описвайки такива кризи и избухнали конфликти. Агентите му говорят за „голямото прочистване“, което ще настъпи, когато земята навлезе в Новия век, тази великолепна ера, която президентът Рейгън описа някога като „окъпания в слънце нов ден“. Според Тайното братство, голямото очистване ще бъде резултат от дълбокия конфликт между „синовете на светлината“ и „синовете на тъмнината“: След войните между Синовете на Светлината и Синовете на Тъмнината ще настъпи за цялото човечество Новата ера. Човечеството ще преживее големите, глобални промени на планетата ни.
Онези, които не могат да се пригодят към „новия начин на мислене“ и отказват да вземат участие в световната халюцинация на насилниците на мисълта от Тайното братство, ги смятат за ненормални, инвалиди и дори опасни за световната система. Това са плевели, човешки отпадъци. Трябва да бъдат елиминирани, ако светът иска да върви напред и да изпълни дългогодишните мечти на тайните сдружения: „Плодът на новото човечество вече мърда в утробата на времето и човечеството, като всяка майка трябва да се научи да отхвърля отпадъците и отровите, за да изхранва правилно плода. Иначе животът и на майката, и на плода е в опасност… Такива са изискванията на сегашните, преходни условия. “
Онези от нас, които не подхождат за царството на „Ню ейдж“, тъй като не могат да „мислят правилно“, са толкова опасна и нездрава тъкан на човечеството, че ги смятат за ракови клетки. Новите, съответно образовани хора, твърди Алис Бейли в „Образованието в „Ню ейдж“ ще се упражняват в „глобално гражданство“ и ще лансират хармонията на всички религии. „Ако ли не – пише Бейли – ще трябва да си отидат, защото ще се превърнат в преграда по пътя на световния мир и ще бъдат опасни за справедливото общество“.
Агресивната стрептококова инфекция… се проявява във всички инфектирани части на обществото. Хирургическата операция може да се окаже необходима… за да се излекува инфекцията и да се свали температурата…
Да не забравяме… че когато някаква форма на живот се оказва неадекватна или прекалено болна и саката… от гледна точка на Йерархията, не е никаква катастрофа, ако тази форма изчезне.
Интересно е, че Бейли използва многозначителното твърдение, че хирургическата операция може да се окаже необходима“. Дали тя говори за геноцида на Втората световна война, в която неподходящите за „новия начин на мислене“ евреи, християни и хора от други вероизповедания бяха избити в концентрационните лагери. Да може да се каже, че тя говори тъкмо за него.
В миналото са използвани екстремални методи за очистване на земята от хора, които са били признати за негодни да асимилират в Новия ред. Такива методи на елиминиране със сигурност ще бъдат употребени отново. В книгата „The Armageddon Script“ Питър Лемезюриер пише: „Хората, които откажат да възприемат новия тип човек, естествено няма да вземат участие в този процес. Новият човек, вторият Адам или последният месия ще бъде сътворен само от тези, които приемат. Поради това останалите неизбежно ще останат извън обещаното царство.
А кой ще влезе в новото царство, подготвяно упорито сега от свръхбогатия елит, който възнамерява да бъде наш господар? Лемезюриер твърди, че „всички, които влязат в Новото Царство, ще управляват заедно, ще бъдат един колективен Христос“, когото той описва като „най-висше битие“.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар