// Вие четете...

Управлението

Тайното братство.

Talp35„Не вярвай на човешките очи, ни в слънчев пек, ни в злачна сянка. Световен кукленски парад е дяволският маскарад.”

Тайното братство.

В следващите публикации ще става въпрос за плановете, подготвяни по цял свят, за установяване на единно световно управление, наричано най-често от посветените нов световен ред. Поради обстоятелствата около тези събития и положението на хората, от които Текс Марс научава за тези неща, той няма друг избор, освен да вземе информацията на сериозно. Всяко негово пътуване му носи ново прозрение или откритие, което го отвежда все по-навътре в детайлите на заговора за новия световен ред. Всеки път, когато някаква измама или противоречие привлича вниманието му, той изследва в търсене на истината, защото по природа е любознателен човек, който обича да стига до дъното на нещата.
Изследванията му в крайна сметка обхващат целия свят – от Тайван до Израел и Съветския съюз. Междувременно научава за приготовленията, които се правят за новия световен ред в Съединените щати. Скоро разбра, че това движение по своята природа не е само икономическо, но съдържа и политически измерения, а дори има и религиозна обосновка. Открива, че има тесни взаимовръзки между тези три измерения.
Ако човек вече не е осъзнал влиянието на окултните общества, влияние, което прониква надълбоко в глобалната политика и в заседателните зали на корпорациите, то той трудно би повярвал на голяма чист от тази информация. Но след повече от десет хиляди часа изследователска работа автора стига до извода, че мощни сатанински сили, които се коренят във вековни тайни общества, бързо тласкат света към единно световно управление.
Тези невероятно зли в намеренията си сили очакват да изпълнят изцяло своята мисия през 90-те години. Той самият има рядката възможност да надникне в процеса на формиране на световното управление, тъй като е бил включен в организация, участваща в тези усилия. Една от тези организации е Световната асоциация на конституциите и парламентите (САКП). Материалите от тези организации са достатъчно и ясно доказателство, че амбицията за създаване на единно световно управление е нещо реално. Само няколко хиляди души знаят в момента за САКП.
Действията на САКП стават все по-явни, тъй като тя се подготвя да започне публичната си кампания. Автора смята, че ако тези негови изследвания не стигнат бързо до значителен брой читатели, организацията би могла скоро да започне да функционира открито пред обществото. Нейната кампания ще бъде пълна със заблуди и така ще получи пълната подкрепа на нищо неподозиращите хора по целия свят.
Макар че Буш, Горбачов, Декуейляр и различни членове на Конгреса вече открито говорят за новия обществен ред, никой от тези лидери не се осмелява да обясни истинското значение на понятието. Това е така, защото обществеността би се опитала да ги спре, ако разбере какво означава това в действителност. Решаващо значение за успеха на заговора има секретността. Посветените общуват помежду си на свой собствен, езотеричен език и се надяват да срещнат малко съпротива при придвижването на плановете си до точката, от която връщане назад няма.
„Избрах сегашния момент за изпращане на това послание, защото виждам, че новият обществен ред наближава”. Тази позиция на автора за изпращане на това послание е избрана, защото той вижда, че новият обществен ред наближава, въпреки поемането на голям риск за себе си и за семейството си. По този повод той казва следното: „Моля се на Бога онези, които прочетат тази книга, да разпространят това послание колкото е възможно по-бързо, докато все още има време за ефективно разобличаване на тази сатанинска измама.”
С настъпването на края на века за хората е важно да знаят за безмилостните стратегии, използвани от господарите на този свят, за да поставят човечеството под своя власт. Само ако хората по света са осведомени и подготвени както трябва, те ще могат ефективно да осъществят Божия план за времето, което остава. Тези публикации ще помогнат хората да се въоръжат със знания и духовна проницателност, които са нужни за настоящите и бъдещите дни.
Хората не желаят да знаят истината, защото това би било неизгодно и прекалено обезпокоително. Ако трябваше да признаят, че представите им за собственото им правителство и водачите му, за икономиката и насоката на общественото развитие, са само желани митове, които скриват и изолират тайния елит от съпротива и разобличаване, то щяха да бъдат поставени пред ужасната дилема: какво могат да сторят? И нещо още по-шокиращо – щяха да бъдат принудени да се замислят над въпроса какво ще стане с тях, ако се опитат да действат.
Склонността на хората към самоизмама и затварянето на очите пред истината, както и преструвката, че „всичко е наред“, въпреки доказателствата за обратното, е най-доброто оръжие от огромния арсенал, с който разполага Тайното братство. Истината, която къса нервите и разваля вътрешното чувство за сигурност, трябва да бъде отхвърлена. Трябва, защото мнозина смятат, че ако я познаят, ще изпаднат в криза или ще обезумеят.
След прочита на всички публикации по тези въпроси ще се убедите, ако вече не сте, че съществува Световен заговор на скрития елит. Просто ще го знаете. Няма да ви останат съмнения. Съществуват неоспорими доказателства – много доказателства. Никакъв друг извод не е възможен. Действа Световен заговор, който дълбоко и болезнено влияе върху всички хора и това е факт.
Подобна мисъл смазва и шокира, тя е прекалено опасна и затова хората отчаяно искат да я потиснат и омаловажат, но това няма да се случи. Парализиращата и обезпокоителна действителност съществува, прониква в хората и постепенно се вплита в мислите им. В края на краищата или трябва изцяло да я отхвърлят и да откажат да чуят истината, или трябва да бъдат принудени да я познаят, заедно с ужасните усложнения и последствия, които я съпътстват.
Безскрупулните и лишени от чувства членове на Тайното братство изпълняват плановете си, когато без съпротива им се позволява да замаскират дейността си, да се крият и избягват светлината на истината. По тази причина нека не им се оставя възможност за маневриране. Целта на публикациите за тайния заговор е да хвърли светлина върху добре прикритата, отблъскваща дейност на Тайното братство. Хората трябва да повярват, че тези, иначе самоуверени и дори арогантни и подли хора, ще се разбягат в паника, търсейки укрития. Тъкмо такава трябва да бъде участта им. Защото сега те се смятат за непобедими, неоткриваеми и прекалено силни, за да е възможен успешният двубой с тях, но десетките хиляди, добри и почтени хора трябва да знаят, че те не са непобедими.
Когато за първи път народите разберат страшната истина за чудовищните хора, които имат намерение да станат техни господари, ще реагират с учудване и безпокойство. Това е разбираемо. Разбираеми са и чувството за несигурност, и моментната депресия и дори вледеняващият страх.
Но когато отмине първият шок, трябва да вземат решение и да направят сериозната и правилната стъпка, трябва да кажат: „не, ние няма да участваме в лъжата”.
Когато вземат това решение, животът им няма да остане същият. Но винаги ще намерят утеха в твърдението „Една правдива дума е по-важна от целия свят.“

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар