// Вие четете...

Управлението

Светът, като голям театър.

„В тъмнина е нужна светлина, в беда – ум.“

Светът, като голям театър.

Все по-често не се позволява на човека да развива и използва свободната си воля или да притежава независимо знание. Човекът трябва да се нагоди към тълпата и ентусиазирано да приеме универсалната система от убеждения. Цялата ни култура се е разклатила. Но повечето хора не знаят, че техните умове се унищожават с оръжието на скритото знание и тайната магия. Нашият свят стана мираж от чудеса и чернокнижие, илюзии и зрелищност.
Вече сто години тайните сили готвят за човека тази тъжна съдба. Например философът Дейвид Хюм пише в известното си съчинение „Естествената история на религията“.
Живеем на света като в голям театър, в който изворите и причините на събитията са напълно скрити от нас. Не разполагаме с достатъчно мъдрост, за да ги предвидим или да се противопоставим на болестите, които непрекъснато ни заплашват. Висим през цялото време между живота и смъртта, здравето и болестта, притежанието и желанието, които са подбудени сред човешкия род от тайни и незнайни причини, чието действие най-често е неочаквано и винаги необяснимо.
Затова тези незнайни причини стават постоянен предмет на нашите надежди и страхове, а нашите чувства непрекъснато са в тревога и неспокойно очакване на събитията, и нашето въображение е заето със създаване на представи за тези сили, от които сме изцяло зависими.“
Дейвид Хюм ни обясни, че сме като стадо слепи мишки, които вкупом тичат по стръмния бряг към дълбокото и мътно море. Светът стана урочасано място, пълно с магии, а ние се превърнахме в нещастни, хипнотизирани зрители на света. Нямаме връзка със старата безопасна действителност, защото Новата Реалност, в чието създаване взимаме участие, зае мястото на истината.
Известният композитор Моцарт е отговорен за творбата, която масонството и тайните сдружения признаха и похвалиха като „творба на гений“. Става въпрос за масонската опера „Вълшебната флейта“, в която Моцарт представя света като претворен и омагьосан храм.
Този храм на разума и природата се управлява от владетел, наречен от Моцарт Зарастро.
Дали нашият свят се превърна днес в театър или сцена? Дали сме програмирани оперни певци и дали управляващият елит дирижира нашите изпълнения? Дали целта на този елит е възстановяването на храма, за да се превърне цялата земя в масонски „храм на разума и природата“? Дали излъганото човечество ще влезе маршово в дръзкото ново бъдеще в такт с великия музикант Пан, рогатия бог, който изпълнява великолепни творби на вълшебната си флейта?
И което е по-важно, да си припомним, че през тридесетте и четиридесетте години Хитлер и неговите сподвижници магици и хипнотизатори успяха да превърнат обществото на Германия в голям театър на илюзията. Успяха да накарат квалифицирани интелектуалци да вземат участие във варварството и измъчването на други хора. Следователно, какво ли ще стане с хората, когато Братството постигне пълен контрол на нашата съдба? Какво ще стане с хората в този голям оперен спектакъл, поставен от Тайното братство, когато настъпи третото, последно действие на вековната драма?
Може би отговор на този въпрос ни дава Ъруин Чарграф, баща на биоинженерството, носител на Нобелова награда. Вглеждайки се в новия свят, който настъпва към нас сред облаци от огън и прах, Чарграф ни предупреждава: „Виждам началото на ново варварство… което утре ще бъде наречено „нова култура“… Нацизмът беше примитивна, брутална и абсурдна негова проява. Той беше само скица на така наречения преднаучен морал, която ни се подготвя в изгряващото бъдеще.“
Изненадващият извод на Чарграф е, че човечеството сега стои на прага на катастрофата, провокирана от решените на всичко, пресметливи хора, които искат да посеят в главите ни зърната на новата реалност. Тези хора са строителите на Новата култура. Но светът, който създават, ще натика човечеството в мрачната черна бездна на кошмара.
„Преди всяка катастрофа, както преди всяко земетресение – предупреждава Чарграф, – получаваме сигнали за това, което ще се случи. “
Онова, което се натрапва със своята нелепост, е фактът, че сдруженията на посветените се представят маскирани като добри намерения и алтруистични мотиви. Чарграф казва, че провъзгласените лозунги ни обещават сияйно бъдеще и хората по целия свят се лъжат от този фалшив, но разбираем образ. Създава се впечатление, че човечеството е наркотизирано от халюцигенни средства, наркотици, които поробват ума и предизвикват тежка форма на шизофрения, параноя, затъпяване и парализа. Човечеството до известна степен е предозирало лекарствата, контролиращи мозъка, и станало жертва на тези отровни церове.
Затова на жертвата сега е необходимо дълготрайно психиатрично лечение в „държавната психиатрична болница“. Тази болница е целият свят! А кои са господарите, психиатрите-магове, които се разпореждат с тази прецизно управлявана психиатрична болница? Разбира се, членовете на Тайното братство.
Виждането, че нашият свят и нашето общество днес приличат на гигантска, универсална лудница, не е пресилено. В тази глобална институция за психично болните маси състоящи се от нещастни и нищо несъзнаващи пациенти всекидневно се дават опасни наркотици, които контролират процеса на мислене, за да се преиначи паметта и да се увеличи податливостта им. Тези химически средства ги правят необикновено чувствителни към магичните сили на сугестията. Това със сигурност обяснява защо масите смятат ужасите от рода на садистичните мъчения и мании, показвани сега рутинно по телевизията, убиването на милиони неродени деца, перверзните хомосексуални актове и създаването на Световно правителство не само за приятни, но и за необикновено привлекателни.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар