// Вие четете...

Мистика и манипулации

Предсказания и твърдения за смърт!

„Богатството е китка трева, здравето – съкровище.“

Предсказания и твърдения за смърт!

Когато си тръгваме от психичен сеанс, винаги трябва да се чувстваме заредени с енергия и позитивно настроени. Ако не е така, значи нещо се е объркало с консултацията. Дори ако сме потърсили медиума за някаква перспектива, свързана със сериозни проблеми в живота ни, трябва да си тръгнем с усещане за надежда и с мисълта, че пред нас винаги има възможности и избор.
Много внимавайте с медиуми, които предсказват смърт! Медиум, които предскаже вашата смърт или смъртта на някой ваш близък, станете и го напуснете!
Предсказанията и твърденията за смърт могат да посеят семена, които ще наранят и прогонят енергията, което може да направи нечии последни дни много по-неспокойни за душата. Могат дори да предизвикат условия за настъпване на преждевременна смърт като стимулират страха и тревогата. Медиумът трябва винаги да преценява ползата от такива твърдения, а твърде често подобни твърдения се правят безотговорно.
В такива ситуации винаги е нужна огромна предпазливост и отговорно поведение. Медиумите никога не са на сто процента прави и често онова, което медиумът вижда, е символична смърт – някакъв друг вид преход.
Да, има моменти, точно преди прехода, когато това може да е лесно забележимо, но душата винаги има свобода на волята и много по-голяма сила, отколкото обикновено смятаме. Медиумът носи отговорност пред душата, подготвяща се за преход от живота към друго измерение и единственият, който в крайна сметка знае кога даден индивид ще прекрачи в отвъдното, е собствената му душа. Почти винаги е безотговорно да се правят подобни прогнози.
Някои хора ходят при медиуми, за да получат информация за любими хора, които са болни и може би на прага на смъртта, като техните мотиви не винаги са почтени. Хората, които обикалят от медиум на медиум, често се наричат търсачи на гадатели. Те не се стремят толкова към израстване, колкото към прилив на енергия и да узнаят някоя и друга клюка за живота на другите.
Повечето професионални медиуми не биха говорили за друг човек без неговото разрешение. Добрият медиум трябва да се опита да определи доколко почтен е клиентът. Дори когато мотивите са почтени, винаги трябва да се подхожда внимателно. Клиентът трябва да знае, че има надежда и свобода на волята, така че да не бъдат посяти семената на страха и тревогата, които могат да ускорят настъпването на преждевременна смърт.
Ако си тръгвате от психична консултация с усещането за изтощеност, разтревожени и изпълнени със страх, без повече надежда или вяра в бъдещето, отколкото сте имали, когато сте влизали, това е сигурен знак, че гадателството е било лошо. Добрите психични консултации помагат за стимулиране на нашите творчески аспекти и дават вдъхновение и надежда, че ще станем по-продуктивни във всички житейски обстоятелства.
Има хора, които посещават медиум всяка седмица, веднъж в месеца или с честота, която е напълно необоснована. Ако човек има нужда от толкова много сеанси, той трябва да потърси добър професионален терапевт, а не медиум.
Рядко настъпва такава голяма промяна, че да бъдат оправдани повторни сеанси през период от дванадесет месеца. Иначе, ако се появи нещо много спешно, може да се потърси консултация, но ако няма някаква изключителна ситуация, не би трябвало да се нуждаят от повече сеанси.
Медиум, който насърчава повторните сеанси, се възползва от клиента по причини, различни от професионалните. Някои медиуми се страхуват, че ако не правят чести сеанси, клиентът ще отиде другаде и се поддават, защото се страхуват, че няма достатъчно клиенти, които да се навъртат около тях. Това отразява скритото им убеждение, че в света няма достатъчно изобилие за всеки.
Човек, който насърчава и търси чести сеанси, не поема отговорност за собствения си живот.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар