// Вие четете...

Нестандартни размишления

Предишни цивилизации?

„Всичко си има причина.“

Предишни цивилизации?

В една от изследователските експедиции на д-р Мулдашев му било обяснено, че миналите цивилизации (вероятно 22 на брой) постигнали много високо технологично ниво, но били заличени или от космическа катастрофа, или от само унищожение. Бедствието (удар на метеорит, ледников период…) променило земния климат, вследствие на което външният вид на хората се променил, за да оцелеят при новите условия.
За цивилизацията преди Атлантида се знае малко. (Тук книгите на Рудолф Щайнер и Елена Блаватска могат да дадат повече информация. Знаем за Хиперборея, която някога трябва да се е намирала там, където днес е Южният полюс; Гренландия някога е била населена; кралството „МУ“ се е намирало там, където е днешна Япония, а Лемурия е била разположена в Тихия океан. Въз основа на допускането, че по онова време Земята е имала различна орбита и друга сила на притегляне, хората вероятно са изглеждали по-различно – те били по-големи и е възможно да са нямали същата материално-физическа форма като нашата. Живели са по времето на динозаврите, за което говорят различни артефакти.)

Изображение 15: Геологична вкаменелост, документ от Глен Роуз, Тексас. Динозавърска следа и огромен човешки отпечатък един до друг! Кой е оставил тези следи?

По мнението на Мулдашев ранните лемурийци са имали четири ръце, били са огромни на ръст (до 20 метра) и с две лица, от които задното притежавало напълно развито трето око. Последните от тях приличали повече на атлантите – две ръце, едно лице и третото око вече се било врязало във вътрешността на черепа.
Наследниците на лемурийците, които Мулдашев нарича лемуро-атланти, били силно развити технологично, летели в космоса и живеели в съседство до лемурийците.
Що се отнася до изказванията за лемурийците, тук може и да сме по-скептично настроени – преди всичко за четирите ръце и двете лица. За тази информация д-р Мулдашев се позовава на контактьорските сведения, дадени от Елена Блаватска.

Изображение 16: Този вкаменял пръст също е намерен в Тексас, но е около 20 процента по-голям от обичайния палец. Очевидно е принадлежал на великан; датиран е на няколко милиона години. Вдясно от него – рентгенова снимка на същия пръст. Не се забелязва никаква разлика с пръстите на днешните хора – освен големината.

Твърденията за островния континент Атлантида са много по-конкретни. Вероятно става дума за голям континент, който постепенно е потънал в морето. Тъй като по времето на Атлантида и заради положението й климатът е бил много топъл и влажен, растителният свят също е бил по-различен. Много от растенията били отглеждани под вода и самите атланти притежавали качества на амфибии (плавателни ципи между пръстите и споменатите преди малко особености на лицето).
По онова време небето било червено на цвят и атлантите създали невероятни летателни машини, които могат да бъдат сравнени с т.нар. летящи чинии – летателни апарати, задвижвани от някакъв вид антигравитационен двигател.
Те освен това работели и с „насочена психическа енергия“ (телекинеза), което им давало възможност да манипулират предмети със силата на мисълта, подобно на Ури Гелер и децата-медиуми, които живеят на Хаваите. Те могат да променят формата на различни предмети или да ги движат във въздуха. Атлантите използвали силата на мисълта, за да градят постройки. Пирамидите в Гиза са едни от последните големи атлантически монументи.
Знанията за законите на природата и невъобразимата им сила обаче са използвани деструктивно. Създадени били хибридни същества – чрез генетични кръстоски – и определени народни маси били потискани, а накрая дошла и природната катастрофа – огромна приливна вълна, заляла земната повърхност. Градовете били наводнени и по-голямата част от Атлантида потънала.

Изображение 17: Така нареченият „Чук от Тексас“ е една от най-странните находки на човешката история. Съставът му е 96,6% желязо, поради което не ръждясва. Желязото се обработва едва от 2000 г. пр. Хр. официално. Този чук обаче е на възраст от 140 милиона години.
Рентгеновите снимки потвърждават, че стоманата не показва никакви химически примеси или несъответствия.

В наличната литература има различни сведения за спусъка на прилива – удар от космическо тяло, атомно оръжие, нападение на извънземни или повтарящите се на 13 000 години измествания на полюсите. По темата може да се спекулира.
Във всеки случай част от атлантите успява да оцелее и се разселва в други точки на Земята, където с течение на хилядолетията започват да се приспособяват към новите условия и външността им се променя. Очевидно обаче съществуват и атланти, преминали в състояние на самадхи, които и до днес живеят в телата си. Много се отправят към големите планини, защото там приливният потоп не можел да предизвика унищожение. Мулдашев узнава, че много от атлантите се намират в пещерите на Хималаите, други – под платото Гиза в Египет.
Друга част от атлантите днес живеят дълбоко в океана и тотално са се приспособили към водата. Вече стана въпрос за подземните кухини и Теорията за кухата Земя. Бяха споменати също и изключителните доклади на полярните изследователи за отвори в полюсите, през които, както твърдят, можело да се достигне или прелети до кухото пространство в дълбините на Земята. Дали и там няма атланти?
Хималайските мъдреци казват на д-р Мулдашев, че много от така наречените пророци били хилядолетници или дори още по-стари и на всеки две хилядолетия „се събуждали“ от самадхи, за да се разкрият пред света, и след това отново „заспивали“.
Според изследванията на Ернст Мулдашев има същества, които на всеки две хилядолетия излизат от самадхи и се смесват с хората. Една древна история за Буда разказва, че първият Буда, т.нар. Бонпо-Буда, се казвал Шенраб и се появил преди 18 013 години в Тибет, в страната Шамбала. Той учил хората на космическите закони. Всички следващи Буди следвали неговото учение. За него също разказват, че изглеждал необичайно. От учението му разбираме, че на Земята трябвало да се явят 1002 пророци. Колко са до днес, никой естествено не може да каже, но последният Буда се появява преди 2044 години. Интересното в случая е, че той има 32-та белега, по които се различавал от „обикновените“ хора. Най-важните от тях според преданието са:
• плавателна ципа между пръстите; • нямал гръб на ходилото си; • ръцете му стигали до коленете; • половият му орган бил скрит, не се виждал; • кожата му имала златист блясък; • имал бели букли със сребрист блясък; • на главата си имал подутина с кръгла форма, която била завита по посока на часовниковата стрелка; • имал дълъг език, с който можел да стига до началото на косата и до ушите си; • имал 40 зъба, между които нямало разстояние.
От този списък, доколкото отговаря на фактите, може да се заключи, че този Буда или е бил, или е потомък от предходна цивилизация (атлант или лемуриец), или е извънземен.
Нека още веднъж разгледаме описанието му. Не прилича ли донякъде на атлантите? Съществото, показано на снимката, би трябвало да е извънземен, загинал при падане на космически кораб през 1948 г. в Розуел, Ню Мексико. Това, което се забелязва веднага, е, че и неговите полови органи са скрити зад гънка и на пръв поглед прилича повече на жена. Отговаря напълно на описанието на Буда. А главата с малки уши и големи очи напомня на физиономията на атланта от Изображение 13.
Нека повдигнем няколко генерални въпроса: За какво всъщност може да се използва човешкият генофонд? За запазване на телесните обвивки на хора, живели някога на Земята? Какъв е смисълът, след като именно духът е този, който владее материята?
За Мулдашев отговорът е: тялото се е създало в рамките на еволюцията за много дълъг период от време и се е приспособило към външните условия на планетата. В крайна сметка душата има нужда от тяло, за да изпълни „играта на живота“ във физическия свят, съответно да добие опит в тази гъста материя. Следователно е много по-разумно то да се пази, отколкото да бъде създавано наново. Нали всяка клетка има памет за миналото…
Следователно самадхи е спасителната котва на човечеството, защото така тялото се съхранява през вековете и при нужда (след съживяване) може да бъде изградена нова цивилизация. На планетата ни са загинали много цивилизации и всеки път излезлите от самадхи са ставали корен на новото човечество.

Изображения 20 и 21: Дълго време се спореше дали филмът на Сантили, показвал аутопсия на извънземен, е истински, или не. Независимо от това приликата с атланта при всички положения е невероятна. И тук мъжките полови органи са скрити зад кожна гънка. Възможно ли е извънземните да не са изобщо такива, а по-скоро да са атланти от вътрешността на Земята?

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар