// Вие четете...

Истината е в избора

Мотиви за измяна.

„Правдивото слово е винаги горчиво. Честността е най-добрата политика.“

Мотиви за измяна.

Историческата десница ни даде концепцията за свободна църква в свободна държава, т.е. идеята за светска държава. Научи ни на всички благодетели, без които обществото умира – любов към Родината, гордост от националната ни същност, научи ни на чест и достойнство. Научи ни на добри маниери, както и да уважаваме качеството, т.е. способностите. Нищожествата и некадърниците на политическата коректност винаги са отричали способностите. Те винаги заместват качеството с количество. Но светът се крепи именно на качеството, не на количеството. Светът е благодарен на малцината, които притежават качество, ценности, способности. Факт е обаче, че борбата изтощава и властта покварява хората. Постепенно десницата западна и изчезна. Който не присъства, той не управлява.
От левицата произлизат и Мусолини, и Хитлер. От историческа гледна точка, за управлението на левицата, можем да заключим, че левицата, заедно с Католическата църква имат най-голям принос за ислямизацията на Европа и превръщането й в Еврабия. Това заключение е валидно и за българската левица, която управлява България не веднъж в коалиция с турската, етническа и ислямистка партия ДПС.
Връщайки се към Европа задължително трябва да бъдат споменати абсурдните правила касаещи половия живот. Тези правила са написани на основата на сури от Корана през 1979 г. и са публикувани в наръчник, наречен „Синя книга”. Погнусяващите правила са приветствани от италианската и европейската левица. Причината е в това, че в Европа вече няма истински пролетариат, а левицата без пролетариат е като собственик на магазин без стоки. Ислямският пролетариат за левицата е нова стока за продан, бъдещ източник на власт.
Какви са мотивите за измяната на левицата срещу нашата цивилизация и провеждането на проислямска политика. За ЕС могат да бъдат посочени множество примери като премахнато от училищата и класните стаи на християнската символика. За да се угоди на ислямските имигранти първият ден на Рамадана е обявен за празник; не се допуска празнуването на Коледа и появата в училище на дядо Коледа, носещ торба с подаръци; не било политически коректно да се дразнят ислямските ученици; а Коледа не трябва да се счита за религиозен празник. Другаде пък се забранява честването на Рождество Христово. Има и такива случаи, в детски градини, където родителите на мюсюлманско дете да не одобряват пеенето на коледни песни в класната стая и т.н.
И това сякаш не е нищо в сравнение с акта на инфибулация, прилаган от ислямската религия. От тази женска кастрация умират милиони момичета от отравяне на кръвта или загуба на кръв. Това е ужасно зверство извършвано без упойка, без стерилизирани уреди. Макар в Европа, тази практика да е забранена със закон, във Флоренция (управлявана от левицата) тя е почти разрешена, като след голям скандал в парламента е спряна. Факт е, че събитията са се случвали с тяхно знание. Нещо повече в България левите допуснаха обрязването на момчетата мюсюлманчета да бъде извършено на градския стадион публично, като за тази цел специално е бил поканен „касапин” от Турция.
Могат да бъдат намерени много факти, които показват, че по времето на управлението на левицата броят на имигрантите се е увеличил драстично. 45% от новодошлите са съпруги, което драматично довежда до увеличение на раждаемостта. Само заради мюсюлманите, левицата проповядва мулти културализма – никога заради будистите, хиндуистите. Лявото мнозинство е прокарало закон, който позволява на незаконните имигранти да не показват на властите документите си, дори им дава право да не съобщят от коя страна идват.
Къде е мястото на лъжливите медии в тази игра? Особено място в манипулирането на обществото заема войнството на лъжливите медии, на така наречените „независими” вестници и радиостанции, на шоу бизнеса. Става въпрос за журналистите, актьорите, певците, които са главните виновници за промиването на мозъците в обществото ни. Промиването на мозъците е грубо, понякога рафинирано, невежо, а понякога изкусно. То се характеризира с хитрите рекламни техники, на които разчита манипулирането – примитивни, ирационални шокови послания. Така медиите, често ни внушават отвращение от православието и симпатия и жалост към исляма и католицизма. И така, с изкривяването на действителността и манипулирането на чувствата на драгия зрител се насажда покорство пред исляма и благовещение към католицизма. Сълзливите статии са добре написани, историите са добре подбрани. Това често е елегантна журналистика, почти литература, убедителен, изкусителен текст. И отново, статиите са написани с умение, което не разчита на разума, а на чувствата. Всъщност, промиването на мозъците е емоционално упражнение. Промиването е ефективно, защото трогва хората и притъпява защитните им реакции. Притъпява логиката и я замества със съжаление както при вида на удавеното „сирийче” на турския бряг. В „българските” медии можете да видите осмиващи образи на божи служители, Да, и ако четете такива статии, гледате такива телевизии и програми не разбирате момента, в който съвестта ви е приспана и не виждате нищо от случващото се, как гине нашата цивилизация и нашата нация.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар