// Вие четете...

Мистика и манипулации

Медиумен и шамански транс.

„Който е уплашен, той се моли.“

Медиумен и шамански транс.

Приемането на информация, като канал, се превърна в универсална фраза за различни психични явления – от творческото вдъхновение до духове, говорещи чрез тялото на човека, докато той е в транс. Когато хората не са подготвени правилно за изпадане в състояния на транс, настъпва дисбаланс, който обикновено им изяжда главите в рамките от три до седем години.
Възникват здравословни проблеми, настъпва емоционална нестабилност и личният живот страшно се обърква. Въпреки че някои може да ни казват, че това е част от тяхното духовно посвещаване, това обикновено е отражение от неправилно развитие.
Когато се отворим за духовния свят, ние се отваряме за някаква динамична енергия. Ако не сме подготвени за това, резултатът ще е като да пуснеш 300 волта през 110-волтов извод. Изводът може да се справи с тока в началото, но накрая ще стане късо съединение и ще изгори.
Много хора, станали проводници на определени енергии, са изпитали и в момента изпитват такова късо съединение в живота си.
Канал в транс е просто човек, който е развил способността да отстранява дадено ниво на съзнание и да позволява през него да навлезе друго ниво на съзнание.
По принцип има два вида транс: медиумен и шамански.
При медиумен транс човекът се научава да изтегля съзнанието от физическото тяло, позволявайки на някой дух да комуникира чрез него или да засенчи личността на индивида.
При шаманското пътуване човекът се научава да изтегля съзнанието от тялото, оставяйки тялото защитено, след което излиза навън, за да общува директно с духовете, като по-късно съзнателно се връща в защитеното тяло. Докато е извън тялото, душата изследва други измерения, общува от първа ръка с различни духове и се завръща с непокътнат спомен.
Шаманският транс изисква много повече развиване и умения, отколкото медиумният транс. Шаманският транс е активен, докато медиумният транс е пасивен.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар