// Вие четете...

Съдба ли е морето

Лесно ли се върви по течението?

Да, ако си тръгнал по течението, можеш да бъдеш щастлив, нямаш мечти, не ти се налага да избираш, всичко дето се казва ти е наготово, какво по хубаво от това? Само, че съдбата предложила друго, изборът не бил на нашият човек, а на ръководството, там били взели решение, при това вече и проблемът бил отстранен, партиен член, отлични резултати, награди, само дето мечтата не била на лице. Мислел си нашият човек, е това ми стига, какво повече да желая, въпросът с функционалните задължения бил отработен, работата била перфектна, вече бил за пример. Но, спокойствието скоро било нарушено, предложението било примамливо, ще се ходи в академия, е да, ама първо трябва да се победи конкуренцията, трябва добро представяне на изпитите.
Отново се намесила съдбата, трябвало да се приеме предложението, да не се отказва, защото, а си отказал, а си потънал отново до дъното, а с това хиляди разочарования, убито самочувствие, а бе не е за разправяме.
Започнала упорита подготовка, а както вече знаете, нашият човек умел да се готви, разработка, заучаване, без пропуски, че не било в неговия стил да се излага. Но, дали всичко това било достатъчно, оказало се, че само знания не стигат, нужно било и още нещо.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар