// Вие четете...

Нестандартни размишления

Какъв животът ни очаква?

„За сърце, което иска, няма нищо не възможно.“

Какъв животът ни очаква?

Новият световен ред наистина предстои. Дали ще дойде няколко години по-рано или по-късно, не е толкова важно, защото по същия начин ще изчезне: малко по-рано или по-късно… Възможно е нашата цивилизация да изчезне и да дойде следващата. Ще има голям прелом, по-голям от съществувалите досега, защото хората на Земята днес са много повече, отколкото в миналото.
За нашите „самадхини“ обаче, отново ще изчезне една човешка епоха и ще възникне следващата. Те отново ще излязат от пещерите си, за втори път, за да обогатят хората.
Не трябва да се страхуваме от промяната, която предстои. Тя е част от дълъг учебен процес за милиарди души, които доброволно са избрали да придобият опита си тук. Бъдете смели да продължите да творите и съзнателно да участвате в живота.
Няма нищо интересно, ако приемем, че в училище можем да научим всичко възможно – история, математика, четене и писане; разбираме факти за религията, физиката и химията, за различни държавни устройства. Но не учим най-важното: какво представлява животът, какви са законите му, как да работим с тях, как да го обясним и да използваме механизмите на природата за себе си и за доброто на другите.
Факт е, че на тази планета – и то най-вече на дуалистично ниво – ние сме изложени на глобални закономерности. Как обаче да следваме закони, които не познаваме?
Причината, поради която няколко семейства и тайни ложи (подобно на тамплиерите) са постигнали толкова силна власт освен другото е, че те са познавали съдържанието на саркофазите, т.е. историята на предците и закономерностите на живота. Те крият тези закони, употребяват ги за лични цели, прикриват ги за останалата част от човечеството, за да не могат да бъдат „използвани“ от други.
Въпросът е: искате ли да продължават да ви използват и да се чудите защо някои имат тотална власт, а вие само трябва да работите? Или в края на краищата и вие ще се възползвате от тях?
Няма защо да се ядосвате! Имате добри шансове! Ясно е, че хората на планетата имат един и същ произход. Съществуват различни понятия, но в крайна сметка всички вярват, че „Творецът“ е този, който е създал планетите, физиката и закономерностите, на които се основава вселената и животът. Това означава, че всички ние сме деца на Създателя и че всички носим в себе си едни и същи възможности.
Символично виждаме това от факта, че всички хора имат една и съща големина на корнеатата.
Супербогатите и супервластните на земята също имат един мозък, две очи, две ръце и ходят до тоалетна като нас. Защо обаче те са постигнали повече в живота?
Да, попитайте се съвсем честно! Смятате, че Бог е несправедлив? Забравете това. Подобни изказвания са породени само от самосъжаление, защото нямаме достатъчно дисциплина и воля, за да реализираме себе си.
Всичко, от което се нуждаем, за да направим нещо в живота си, тоест правилно, е закотвено в нас. То си седи недокоснато и иска да бъде използвано. Имаме възможност да помислим и ще мислим успешно и осъзнато. Така постъпват и илюминатите. Те също имат само 24 часа на разположение за размисъл, но мислят по друг начин, и това е единствената разлика!
Душата и тялото ни са част от едно знание, но ние затваряме пътя към душите си и към намиращите се в тях способности чрез гледната точка, която сме възприели от традиции и остарели модели на мислене; затова сме блокирани.
Изказването: „Аз не мога!“ е неуместно. По-честно е да кажем: „Не се доверявам“ или „Много съм мързелив!“.
„Можем“ да постигнем всичко; не забравяйте, че имаме непрекъснат достъп до земната и универсалната база данни на вселената, както и до нашата божественост в сърцето и клетъчните спомени на тялото ни. Проблемът е, че повечето хора не знаят как да се „включат“, тоест да получат достъп до тях.
Естествено винаги е имало хора като Рудолф Щайнер, Якоб Лорбер, Елена Блаватска, Едгар Кейси и стотици други, тоест медиуми, които реализират дарбата си в толкова силна степен, че книгите им преливат от космическа информация и детайли за Сътворението, възникването на живота, появата на различните цивилизации на тази планета, историята на Слънчевата система и т.н.
Тези, които имат достъп до хрониките на Акаша, научават за великите опори в човешкото развитие. Всъщност, съществуват определени указания за житейската игра, които през хилядолетията и милионите години са се превърнали в нещо като маркировки и крайъгълни камъни.
Нека сравним казаното с нещо популярно, например с играта „Не се сърди човече“.
Правилата и целта са известни. Какво ще е отношението на участниците, дали ще се сърдят или ще запазят самообладание, зависи от тях. Защото накрая играта приключва за всички.
Или да вземем училищното образование. От самото начало е ясно, че преди матурата предстоят 12 класа. От година на година материалът става все по-труден, предметите са известни и трябва да се справим с класните и новите знания. Преди матурата всичко се развива, индивидуално: човек хитрува, повтаря многократно, завършва с 6 или с 3.50, има нужда от помощ или се справя перфектно.
За играта тук, на Земята, това означава, че през хилядолетията има определени етапи за преодоляване, генералните изпити са фиксирани. Това е причината, поради която различни пророци и ясновидци са можели да предсказват големите събития. С годините наистина рядко има попадения, но в крайна сметка нещата се сбъдват.
Нека например вземем ясновидците, които предсказват Първата и Втората световна война. Те не предсказват датите, но събитията и процесите, довели до тях, са описани вярно.
Спомнете си, че и пророк Йоан в своето „Откровение“ е успял да опише неща от бъдещето, които ще се появят две хиляди години по-късно – говорещи книги, лентовия код и подкожния чип…
Всеки човек има свободата сам да избира дали да постигне зрелостта, дали да е нечий слуга или да се превърне в творец.
Със сигурност, някои си мислят, че в този живот са подчинени на конкретна социална и семейна йерархия, чиято посока не биха могли да променят. Това е много погрешно!

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар