// Вие четете...

Мистика и манипулации

Каква е ролята на аурата?

„Богатството е китка трева, здравето – съкровище.“

Каква е ролята на аурата?

Ние непрекъснато излъчваме (електрическа) и приемаме (магнитна) енергия чрез аурата. Тъй като нашата аура е в основата си електромагнитна, тя притежава огромна способност за взаимодействие с всички други електромагнитни полета – на растения, животни, минерали и хора. Колкото повече осъзнаваме това, толкова повече можем да го използваме за подсилване на общото ни здраве и предотвратяване на нашите проблеми.
Нашата аура може лесно да взаимодейства с аурите на други хора, на растения и на множество други полета. Ако не осъзнаваме този потенциален обмен, лесно се изтощаваме в края на деня. Ако през деня сме били сред много хора, натрупваме огромно количество остатъчна психична енергия. Мислете за нея като за „статично полепване“ на енергия. В резултат на това, в края на деня може да ни споходят най-различни странни мисли и идеи, които много често нямат нищо общо със собствената ни степен на „лудост“. Те обаче имат общо с онова, което сме уловили от всички онези, с които сме си взаимодействали през деня. Колкото по-добре го осъзнаваме, толкова по-лесно можем да го предотвратим.
Нашата аура си взаимодейства и с енергиите на места, растения и животни. Всичко в природата има свое собствено енергийно поле и е в състояние да взаимодейства с нашето. Аурите на дървото, растението и скалата могат да ни помогнат, затова е нужно да знаем качествата им.
Например, ако нещо ни боли, добре е да поседим за малко под върба. Аурата на върбата действа много успокояващо на болките – особено на мускулните. Върбата е нещо поразително дори само като лековито растение; нейната кора съдържа химикал, наречен салицин, който е основният химикал, използван в аспирина. Докато седим под някое дърво, нашата аура се премесва с тази на дървото, стимулирайки съответната реакция в тялото.
Боровете и вечно зелените растения имат прекрасни аури за пречистване и балансиране на силни емоции, особено чувството за вина. Като развием по-голяма чувствителност към своето енергийно поле, можем да наблюдаваме как реагира то и да използваме помощни средства, за да го поддържаме силно, с помощта на кристали, дървета или множество други техники и способи.
Благодарение на електромагнитните аспекти ние оставяме следи от нашата енергия върху места и предмети. Колкото по-дълъг и по-близък е контактът с дадено място или нещо, толкова по-силен е енергийният отпечатък върху него. Затова снимките и личните вещи са връзка към нас.
Домовете, където са се случили наситени с емоции събития, са намагнетизирани с енергиите от аурите на обитателите. Чувствителните личности може да се почувстват некомфортно в такава обстановка и дори да стигнат до прибързаното заключение, че мястото е обитавано от духове. В по-голямата си част тези преживявания са просто резултат от отпечатъци, които не са били изчистени.
В основата си психометрията (настройване към вибрациите на даден предмет) е пряк резултат от намагнетизирането на предмета от аурата на собственика и неговата връзка със собственика.
Ключът към успешната защита на нашите енергии лежи в аурата. Не можем да попаднем под психо атака, освен ако аурата ни не е отслабена или пробита.
Колкото по-вибрираща и силна е нашата аура, толкова по-малка е вероятността да допусне нещо да се промъкне и да ни разболее. Една здрава аура, благодарение на високата си скорост на вибриране, не допуска приближаването на нематериални създания и енергии без нашето разрешение – независимо дали сме будни или спим.
Силната аура може да осигури и защита срещу физическо нараняване. У нея има жизненост и увереност, които изкусно се улавят от онези, които може да са намислили да ни навредят. Нападателите търсят жертви, които изглеждат плашливи и се държат неуверено. Ако нашата аура е силна, тя ще излъчва такава енергия, която не изкушава нападателите, и ще отблъсква негативните енергии, които в противен случай биха могли да нахлуят.
Тук важи и принципът на резонанса. Резонансът е способността на вибрацията да се разтегне и да предизвика реакция у нещо от подобно естество. Ако в нас няма нищо, на което негативните енергии, мисли и други проекции да отговорят или резонират, те отминават. При силна аура, негативните и разрушителни атмосфери се отклоняват, както и досадните влияния.
Атмосферата обикновено се поражда от човешкия ум и затова контролът започва от собствения ни ум – собствения ни самоконтрол и предохранителни мерки. Контролът върху средата започва с контрол на аурата. Няма нищо по-съществено за контролирането и засилването на аурата от собственото ни физическо здраве.
Най-мощното предохранително оръжие е физическото ни здраве. Доброто физическо здраве и вибриращата аура дават възможност да отворим нови врати и да се пробудим за нови чудеса, без да бъдем смазани или да загубим баланс в хода на събитията.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар