// Вие четете...

Истината е в избора

Ислямизация, конспирация, класация.

„Всяка страна си има своите обичаи. Обичаят е по-здрав от закон.“

Ислямизация, конспирация, класация.

От всички европейски държави Испания води класацията. Най-добре обучените терористи в Европа са там. Емирите от държавите от Персийския залив са закупили най-хубавите земи в Испания – Малага, Кордоба, Севиля, Гранада, Гиблартар. На всяко семейство приело исляма, което има синове се плащат по 6000 долара, а с 1000 – тези, които имат дъщери забулени с хиджаб. С милиардите на Либия, Бруней, Саудитска Арабия, те се откупуват с подписването на следния Меморандум за споразумение, гарантиращо пълно законно признаване на исканията на мюсюлманите в Испания. Султанският син открива тържеството с думите: „Тук съм със самочувствието на човек, завърнал се в родината си”.
Испания е била под ислямско господство осем века. Ислямизацията днес се извършва с най-голяма спонтанност там от цяла Европа. Имат собствени градове, със собствена валута, магазини, банки и т.н.
И България не стои по-ниско в класацията за ислямизацията на европейските държави. Вече 27 години в НС има парламентарна група на етническа и религиозна партия и оказва сериозно влияние в националното ни законодателство. Освен това тази партия е с постоянно присъствие в управлението на държавата още от времето на нейното създаване. Тази партия е регистрирана от съда против клаузите на българската конституция под натиска на САЩ и Турция.
И така, след обрисуваната картина във всички големи и по-малки европейски държави, се поставя въпроса дали толерантността, наивността, злоупотребената свобода са докарали цивилизованото общество до това положение на пълна бъркотия, тоест до пълно объркване на доброто със злото.
Къде е мястото на Италия в класацията на европейските държави за най-ислямизирана държава?
Знае се за разказа на един сенегалец, който е бил приятел на Осама Бин Ладен, и който твърди, че в Италия, Осама е имал 2000, а сега може и да са били повече, джихадитски бойци, обучени в Афганистан и другаде, готови да реагират всеки миг. За да не бъдат заподозрени, те се държат нормално, работят и живеят със семействата си, като останалите хора. Само 3 – 4-ма като тях са способни да парализират градове като Лондон. След това той обявява, че италианските власти трябва да спрат да преследват и потискат имигрантите, защото рано или късно ще последва отмъщение (както това от 11 септември в Америка).
И това не е всичко. Имамът на Торино, заявява, че е готов проектът за изграждане на „първия ислямски град в Италия”, населен главно с имигранти и напълно независим финансово. Пълна инфраструктура – жилищни блокове, ислямски библиотеки, банки, полицейски участъци, които работят съгласно шериата (подобно на Албасайн в Испания). Има и още. Известен е разказът на италианка от Милано, приела исляма след като учила арабски език в университета в Милано, която твърди следното: „ние нямаме нужда да унищожаваме вашите небостъргачи или да разрушаваме паметниците ви. Това, което трябва да правим, е да използваме вашата слабост и нашата размножителна способност. Няма да ви покорим с армии, с оръжия – ние нямаме нужда от това. В края, няма да имаме нужда дори да приемате нашата вяра, защото броят ви ще се намали на половина и населението ви няма да се увеличава повече.” Същата тази жена е първата италианка сложила никаб, първата, която се е снимала с него за личната си карта. Освен, че ни налага исляма не само с плодовитостта си, основното й дело било издаването на арабско списание „Женски боец”, в което умолявала Аллах да изпрати милиони „мъченици” (терористи – самоубийци).
Притеснителен е тихия начин, по който ислямските имигранти се опитват да проникнат в европейското общество, да го присвоят. Това започва с искането да имат право да гласуват. И както се оказва е въпрос на време. Това е „основно тяхно право”, заявява председателят на Европейската комисия, и рано или късно ще бъде разрешено.
Като стана въпрос за класация за ислямизацията България може и да е на най-първото място сред европейските християнски държави. Като се има в предвид право на глас, в България е допуснато над 300 хиляди граждани на ислямска Турция да имат право да гласуват за националния парламент на България. По каква причина тези турски граждани имат двойно гражданство, на кого това е необходимо?
Ислямизацията се осъществява чрез така наречените Проекти за споразумение. Чрез тези споразумения синовете на Аллах искат да ни наложат традициите и правилата си. Начинът им на хранене в нашите училища, болници, затвори. Начинът на обличане и молитва по нашите улици и обществени места. Начинът им на сключване на брак, отношението им към съпругата по време на брака и развода. Начинът им на работа, учение, умиране и погребване.
Според някои от тези споразумения се стига до следните промени: „За да не се нарушават конституционните принципи за религиозните вярвания и религиозната свобода, се позволява титулярът на документите за самоличност да се фотографира с глава, покрита от такива принадлежности на облеклото”. Става въпрос за чадорът и хиджабът. Заповедта е издадена от Италианския върховен касационен съд през 1995 г.
Формулирано е и искането петъкът да е неработен, неучебен ден за мюсюлманите (както е за нас неделя), защото им е религиозен празник. Друго искане е да се признае валидността на брака и да се чества съгласно ислямския обичай”, както и „бракове, сключвани или разтрогвани съгласно ислямския закон и традиции, остават валидни, дори и когато тези бракове нямат граждански статут или валидност”. Това е написано с обичайната яснота и коварство, защото не се споменава, че полигамията е допустима според ислямските закони. Има два вида брак. Единият е класически, наречен никаб: договор от категорията „продажба-сделка”, който е безсрочен, ако съпругата не бъде изгонена. Другият е временен – mut’a и е от категорията “наем-срок на ползване” и може да бъде прекратен по всяко време.
„Ислямски традиции” означава пълно подчинение на жената. Тя е робиня и нищо друго: съпругът й има право да я бие, да се гаври с нея морално и физически; тя няма право да се бунтува срещу съпруга си, иначе ще бъде наказана с бой; няма право да излиза от семейния дом без позволението на съпруга; няма право да участва във възпитанието на децата, ако той не разреши.
Проводници на исляма много често стават известни личности, такъв е случаят с Мохамед Али. Той е роден американец с името Касиус Клей и е приел исляма. За това време всичко е било стратегия и могат да се посочат много други примери на изявени обществени личности, които са приели исляма, причините за това разбира се са различни. Именно тези личности, приели исляма са станали негови най-силни застъпници и проповедници сред обществото с избора си на модела на поведение.
Показателен пример за начините на ислямизирането на европейските държави е петролното ембарго наложено от страните от ОПЕК. Съчетано с други фактори, например в Италия, се стига до това, че чрез кмета на Рим, държавата е принудена да подари 7 акра общинска земя за построяването на джамия и ислямски център, от които мюсюлманите, живеещи тогава в Рим, нямали никаква нужда. Кралят на Саудитска Арабия се срещнал с президента на Италия, за да заяви тези си намерения. И така, в столицата на християнството се появила грандиозна джамия, с 80-метрово минаре – два пъти по-високо от камбанариите и кубетата на църквите в Рим. Строителството е възторжено финансирано от целия арабски (ислямски) свят. Въпросът е къде е била и защо католическата църква, в лицето на папата, не е реагирала. По същото време са завършени и големите джамии в Париж, Брюксел, Кьолн, Осло, Мадрид, Копенхаген …, както и в Казахстан, Туркменистан и другаде. Тази стратегия по нищо не се различава с това което се случва в момента и в България. Вече е построена най-голямата джамия на балканите, но и това не е достатъчно, защото скоро ще бъде построена още, тоест по, по-най голямата джамия на балканите в Кърджали. Проектът е изключително скъп и е дело на турски архитекти, но най-важното е, че е подарък за християнска България. Отново се пита, къде е Българската православна църква и защо тя не реагира?
Въпросите са много и какви са отговорите на тези въпроси. Отговорът на въпроса, кои стои зад тази гигантска конспирация, с чие позволение се случва всичко това? Това е Европа – едно пространство, превърнало се в Еврабия – съчетание на Европа и Арабия. Това са банкерите, създали фарса Европейски съюз, католическата църква, която не защитава християнството, Европа е продадена на султаните, халифите, везирите, наемниците на новата Османска империя.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар