// Вие четете...

Мистика и манипулации

Защо се занимаваме с мистичното в живота?

„Злите очи само дяволи виждат.“

Защо се занимаваме с мистичното в живота?

Защото много хора ще открият много полезни неща в която и да е сфера на живота, помагайки им да станат по-силни и по-уравновесени. Тук насоките са към хилядите хора, които все повече се интересуват от човешката психика и метафизиката или поне искат да узнаят истината за необяснимото в техния живот или живота на другите хора. Това включва магия, мистика, медиумни практики, холистично лечение, НЛО и всяка друга област, която може да се разглежда като част от Новата епоха или жанра на метафизиката. Наученото ще ви помогне да класифицирате нещата и да останете на земята, докато изучавате възможностите, които предлагат мистериите на живота.
По света, както и у нас могат да се срещнат много заблудени, подведени и манипулирани хора, отдаващи собствените си сили на самозвани „учители” и гадатели, несправедливо наранени от тях. Силите на тези хора бързо се изчерпват, като те се депресират и напрягат, освен това те са изтощени физически, емоционално, мисловно, духовно и финансово.
Независимо от това, че някои може да се обидят от оценките, но ако някои от твърденията накарат, вярващите в мистерии и гадателства поне малка част от тях да се замислят и преоценят своето поведение, то ползите ще са съществени за самите тях. Обръщайки повече внимание на това как се отнасяте към тях, това означава, че манипулациите ще станат поне по-трудни. Дори ако бъде предпазен само един-единствен човек от подвеждане или изчерпване на силите и той се научи как да не позволява да се възползват от него, това означава, че предназначението на изложението ще бъде изпълнено.
Тук ще бъдат разгледани митовете и погрешните впечатления за света и психичната енергия. Това са материали за прагматичната духовност, която ще ни помогне да разберем, как по-безопасно да използваме своята жизнена енергия и потенциал, отдавайки приоритет на себе си и своите чувства.
Предназначението на това изложение е в защита на тези които се занимават или интересуват от психика и метафизиката. Независимо дали сте глава на семейство, родител, бизнесмен, лечител, медиум, агностик или свещеник тук ще откриете нещо, което ще ви помогне, нещо, което можете да приложите в собствения си живот, за да постигнете по-добро здраве и равновесие.
Всички ние сме засегнати от множество влияния, повечето от които, за съжаление, остават незабелязани – честотите, на които се проявяват звукът и светлината, електрическите, химическите и мисловни влияния, които ни въздействат всеки ден. Заедно и поотделно те могат да породят невероятен стрес. С натрупването на стреса ние започваме да боледуваме и да изпитваме дисбаланс, който намира външно проявление.
Въпросът е, можем ли да се предпазим от тези вредни влияния, можем ли да се защитим от тези неуловими влияния в живота. Целта е хората да придобият определени разбирания за защитата на нашата психика, нашата енергия, нашата същност, нашия живот. Всеки може да използва тези разбирания за да обогати живота си, да се чувства по-уравновесен и да вземе в свои ръце собствения си живот. Те ще ви помогнат да разберете колко лесно може да ни бъде повлияно във всеки миг от ежедневието ни, често без дори да разберем. Ще ви покажат как да разпознавате тези влияния и да им противодействате и как да възстановите и да проявите творческите си сили и същността, които наистина носите в себе си!

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар