// Вие четете...

Управлението

Шифъра на посветените.

soc62„Който издаде тайната, той нарушава верността.“

Шифъра на посветените.

Какво е имал предвид наистина президентът Буш, когато обещаваше: „Ще осигуря Америка непрестанно да се стреми към осъществяване на мечтите и хилядите светлинни точки“ и когато по-късно, в речта си към нацията, загадъчно предопредели, че нашата цел трябва да бъде „просвещение на човечеството с хиляди светлинни точки“?
Дали това не е кодирана илюминистка вест? Дали не е адресирана към специална, твърде определена публика? На кого първи е хрумнало за „хилядите светлинни точки“? Дали този странен израз има нещо общо е лелеяния отдавна окултен план за Америка?
Има ли някаква връзка между израза „хиляда светлинни точки“ и заговора за Нов световен ред?
Широките слоеве на обществеността, изглежда са очаровани и омаяни от заслепителната зрелищност и илюзиите, които Тайното братство използва за маскиране на истинските си намерения. Използвайки всеобщия стремеж към демокрация и свобода като параван за дейността си, Тайното братство успя да провокира избирането на свой човек за президент на Съединените щати. Контролираните от мрежата им хора заемат най-високите постове във Великобритания, Франция, Русия.
Както никога досега, могъществото на парите и управлението се събраха в едно. По този начин Тайното братство е на крачка от постигане на най-съкровените си цели. Преградите, които до неотдавна спираха напредъка им, сега са премахнати. Ясно е, че Светът вече никога няма да бъде такъв, какъвто е бил по-рано!
Тайното братство функционира главно зад закрити врати. Откровено казано, за да се проследят действията на тези хора и да се получи достъп до никъде непубликувания им план за господство и контрол над света, трябва буквално да се преобърне Земята с краката нагоре, а също и да се търси помощ от Бога. Чак след като се разгадае най-тайния код на посветените и да се разшифрова специфичния им, тайнствен език, могат да се предприемат конкретни стъпки напред в изследователското пътешествие, водещо към разобличаване на Тайното братство.
Членовете на Тайното братство не приличат на нормалните хора. Те вярват в магията. Техният свят е странен свят на ритуална алхимия, рецитиране на мантри и вълшебни думи, изучаване на езотерични философии и тайнствено демонстриране на секретните символи на „Ню ейдж“. Но в публичния живот ни правят впечатление на хора, които са обичани, интелигентни, изискани, справедливи, толерантни, мислещи, любезни и благоразположени – хора, които искрено се безпокоят от въпросите на околната среда, съдбата на гладуващите в Третия свят, безработните и живеещите в мизерия.
Нещо повече, смятани са за водачи в справедливи инициативи за мир и ненарушимо равновесие. Мнозина активно участват в работата на църквата и на благотворителни организации. Никой дори не подозира нито за миг какво в действителност се кове в дълбините на тъмните пространства на дяволските им умове.
Членовете на елита, които образуват Тайното братство, са без изключение посветени в тайни организации. За обикновения човек сложните ритуали, тайните пароли и знаци, правени с длани, тайнствените символи и кодираните комюникета, използвани от тайните сдружения, са смехотворни. Но хората, които цял живот, от люлката до гроба, са свързани със секретните, тайни практики, виждат нашия свят съвсем иначе. За тях целият свят придобива учудващо свръхестествени и магически качества.
Скритите членове на свръх могъщото Тайно братство са в действителност братя по кръв и умовете им отдавна са потопени в магическа парадигма, напълно неразбираема за обикновения човек. Тъкмо поради тази причина те са много опасни хора.
Освен това постъпваме много глупаво, когато ги смятаме за морални, етични и духовно равни нам хора. Те не са такива. Ръководителите на такива групи като Ордена на черепа и костите, Манастира на Сийон, Ордена на жартиерата, Великата ложа на Изтока и „Розенкройцерите“, изпитват неприкрито презрение и отвращение към плебейския начин на живот и към светогледа на по-низшите обществени слоеве, които по тяхно мнение са както обществено, така и духовно стоящи по-долу. Членовете на Тайното братство са научени, че посветеният необикновен „Нов човек“ не може да бъде ограничаван от традиционните ценности на стария свят. Вместо това, той има чиста и духовна природа, която надхвърля границите на доброто и злото.
Повярвайте, Тайното братство дълбоко презира всички останали хора. Неговите подмолни деяния са явно доказателство за презрителното му отношение към всички други. Те цял живот са били учени, че е необходимо да ни мамят. Без съмнение това са майсторите на измамата за всички времена.
За да разберем напълно колко майсторски Тайното братство влива в човешките умове магията и илюзията, е достатъчно да се заемем със закодираните, езотерични речи на главния им държавен чиновник Джордж Буш. Комюникетата му, макар че изглеждат напълно светли, са мрачни и злокобни. Нещо повече, те предават специални сведения, които могат да бъдат разбрани единствено от обучените на изкуството на черната магия, алхимията и ритуалите.
Тези думи и изрази действат на непосветените като алхимични катализатори с могъщи възможности за визуална стимулация. Окултистката фразеология програмира и прави зависими мозъците на масите и такава е главната и цел.
Робърт Антон Уилсън, изтъкнат специалист в областта на масовата хипноза и окултните системи, пише в статията си за „Magical Blend“, главното списание на „Ню ейдж“: „Езикът и хипнозата са фундаментът, върху който хората създават съзнателно мечтаните си светове.“
Уилсън твърди, че е необикновено лесно да се постави човекът в поне частична хипноза и „малцина знаят как могат сами да се раз хипнотизират“.
Процесът на хипнотизиране се засилва, ако се употребяват магически слова, които впръскват в човешките мозъци регенерационни сили. Най-добрият начин е да се използва символичният език. В „Мистичният произход на Съединените щати“ (The Mystical Original of the United States) Рут Милер пише, че тайните сдружения са дали началото на науката „симвология“ в която крият философията си. Благодарение на думите със символична мощ, човешките мозъци са „озарени“, а чувствата „преобразени“.
Ако се вгледаме в двете най-известни речи на Джордж Буш, шифрованият характер на комюникето за посветени е четивен. Първата реч, с която ще се заемем, е речта на Джордж Буш, произнесена на Националната конференция на Републиканската партия на 18 август 1988 г. Тя е смятана от мнозина за най-успешното изказване, което е правил някога президентът.
Първо, тогавашният вицепрезидент Буш съобщи на хилядите събрани делегати – и на десетки милиони хора, които го гледаха, благодарение на международната телевизия, – че има да изпълни посланичество, което нарече мисия. В речта си Буш повтори думата мисия десет пъти. Тайното братство вярва, че Великото му дело, просвещението на човечеството, е изключителна мисия. Дали това е имал предвид Джордж Буш, като твърдеше: „Аз съм човек, който вижда кивота с категориите на предопределени мисии и изпълнени мисии… Най-важната задача на моя живот е завършването на мисията, която започнахме през 1980 г. Позволете да ви разкажа повече за тази мисия. Народният водач трябва да бъде в състояние да определи и предвожда мисията.“
За Илюминатите древното знание се състои от древна окултна мъдрост и тайно, вековно изучаване. Древно знание наричат също и вечната философия, извън временната мъдрост или гностичната философия. Колко странно е да чуеш как Джордж Буш употребява израза „древно знание“ във връзка с разведряването в отношенията със Съветския съюз: „Имаме нови отношения със Съветския съюз… Това е прелом, който стана благодарение на факта, че действахме съгласно древното знание, че силата и яснотата водят до мир.“

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар