// Вие четете...

Управлението

Съвременни кръстоносни походи.

Soc22„Жаждата за власт е най-ненаситната от всички страсти.“

Съвременни кръстоносни походи.

В католическите държави от социалистическият лагер, католицизма никога не е губил своето влияние. Не случайно в последното десетилетие на социализма за глава на римокатолическата църква беше избран полякът Папа Йоан Павел Втори. Срещу него беше извършен атентат от представител на турска, ислямска, екстремистка групировка. Не беше пропуснато от Запада, покушението над папата да се използва за оклеветяването на православна България, като българската следа в атентата.
Българинът Сергей Антонов, представител на БГА Балкан беше задържан в Рим. Антонов е обвинен в съучастие в атентата, за което той прекара в следствения арест няколко години. През този период беше организирана световна антибългарска кампания от държавите, изповядващи католицизма. Въпреки, че Антонов беше оправдан, името на България остана опетнено, защото завръщането му в България беше потулено от медиите. През този период България претърпя огромни загуби, както морални, така и икономически.
С приемането на източното православно християнство България си спечелва омразата на римокатолическата църква. Кирил и Методий създават и въвеждат писменост на която се превеждат светите книги на славянски език. Така Източното православие напуска границите на Византия. Този факт сериозно привлича вниманието на Ватикана, защото задачата за завладяването на източното православие става трудна, поради това че ще е необходимо много време. Битката на Запада с източното православие продължава и до наши дни.
Не толкова отдавна ни беше дадено доказателство за това, че омразата към източното православие не е престанала. Беше планирана атака срещу източно православните държави от социалистическия блок, която беше наречена традиционно от американския президент Роналд Рейгън, кръстоносен поход. Стратегическият план на този кръстоносен поход включваше превземането на православна Русия, чрез лицето Михаил Горбачов, главният секретар на КПСС. На поредицата от срещи със Рейгън, Горбачов беше купен. Причините за предателството на Горбачов не са известни, но скъпите подаръци, обещанията за бъдещето, все привлекателни неща за един партиен функционер на комунистическа партия, явно са изиграли своето.
На поредната среща между двамата, състояла се на американски самолетоносач край остров Малта, са уточнени всички детайли на предстоящия преход. Най-важното условие на Горбачов е извършването на “нежни революции”, без търсене на отговорност от комунистическите управници. Това гарантираше трансформирането на политическата власт по време на комунизма в икономическа и финансова.
След като нямаше да се търси отговорност от приближените до комунистическата власт, те лесно се превърнаха в бизнесмени и собственици на средствата за производство. Прякото изпълнение на плана беше поверено на тайните служби, достигнали до всички структури на държавите от източна Европа. Управлението на целият процес беше възложен на руските посланици във всяка една държава. Единствената държава, където се допуснаха размирици беше Румъния, чиито диктатор беше убит. И това се случи по причина на това, че Румъния беше единствената източно православна държава, която провеждаше самостоятелна вътрешна и външна политика.
За да бъде игнорирана Румъния, през 1978 г. Съветския съюз и България създадоха фериботната линия Варна – Иличовск. По този начин Румъния остана извън този транспортен коридор на стокообмен. Потока от стоки между двете държави осигуряваше на България неограничен пазар за не дотам качествените български стоки и внос от Русия на стратегически суровини, техника и оръжие на сравнително ниски цени.
За съжаление на българите или за по-голямата част от нас, обещавания ни рай с присъединяването ни към Европейския съюз и НАТО не ни донесоха благоденствие, както се казва животът ни да върви по мед и масло, но за една малка част, наречена елит това наистина се случи.
Двадесет години след демократичните промени в Източна Европа бяхме свидетели на арабската пролет в северна Африка. Арабската пролет не беше нищо по-различно от събитията случили се в източна Европа, това беше просто един арабски вариант. За разлика от Европа, тук нямаше как да се прикрие извършителя. Бяха извършени безброй въздушни удари от американската авиация и самолети на други натовски държави. С изпращането на фрегатата “Дръзки” православна България не пропусна да участва и в този кръстоносен поход, за да вземе участие в ембарговата операция по море.
През 2004 г. България, управлявана от правителството на Симеон Сакскобурготски, стана член на НАТО. Министър на външните работи в това правителство беше Соломон Паси, който е основателя на тази масонска ложа в България, наречена Атлантическият клуб. Той беше основния радетел за присъединяването на България към НАТО, дори се разплака от радост на церемонията при подписването на споразумението. Освен това точно Паси е инициатора за участие на военен контингент от българската армия в международните мисии на НАТО в Ирак, където загинаха български войни.
Но какво всъщност са тези мисиите на НАТО на територията на арабските държави? Не беше ли това намеса в управлението и делата на една чужда държава, под прикритието на „спазване правата и свободите на човека”? Не са ли чисто и просто съвременни кръстоносни походи. Не се ли случи същото и в останалите арабски държави, в които беше проведена тази мисия, наречена арабска пролет?
Целта на тези походите беше свалянето на установените режими, налагането със сила на западна демокрация и идването на власт на проамерикански настроени политици. Ами какво да кажем за факта, че за първи път в човешката история източно православна армия участва в кръстоносен поход. Този факт трябва да ни накара да се замислим, а дали България е все още от групата на източно православните държави или вече се е присъединила към католическия запад.
След демократичните промени, държавите от източна Европа бяха залети от американски емисари, представители на различни сектантски и евангелистки църкви. В православна България обаче, освен че бяха построени много сектантски църкви, бяха построени и изключително много джамии. Без никакво съмнение ударът е насочен срещу източно православната църква. Българските медии, както и последните български правителства има изключителна роля за въвеждането и честванията на редица католически и ислямски празници. Съвсем разбираемо е, защо децата ни вече празнуват Хелуин и свети Валентин.
Случващото се в България и Румъния в днешни дни обяснява, защо бяха приети за членове на Европейския съюз, без да са изпълнили всички критерии за членство. До момента на приемането на България и Румъния, Гърция е единствената източно православна държава, членка на Европейския съюз.
Разделяй и владей! По този начин те са откъснати от източно православния свят и стават зависими от ЕС. Освен това, имат ли място три източно православни държави между държавите от католическа Европа. Какво ги чака тези държави?
Вече стана ясно, че в основата на възникването на масонските ложи е католическата църква. Някои дори и до днес наричат себе си рицари. След 1989 г. в България започна процес на създаване на масонски ложи. За масони са привличани влиятелни хора, заемащи ключови държавни длъжности. Особено внимание се обръща на хората работещи в сферата на образованието. Кадруването във всички сфери на обществото е най-важният въпрос за масоните. Хората положили масонската клетва неизменно се отдалечават от морала на източното православие. Освен това масонските ложи са проводник на чужди интереси, защото за тях държавните граници не съществуват.
Какво в действителност е членството на България в ЕС и НАТО? Отговорът е в икономическото и финансовото й състояние. България е най-бедната и най-корумпираната държава в ЕС. Българите имат най-ниския стандарт на живот.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар