// Вие четете...

Нестандартни размишления

Страхувате ли се от Новия световен ред?

„Страхове много, а животът е един.“

Страхувате ли се от Новия световен ред?

След като светът действително ще бъде контролиран в такава степен и щом илюминатите са толкова близо до целта си, тогава какъв е смисълът на живота, защо да ходим на работа, защо да имаме деца, нали всичко върви надолу… Въпросът е какво да правим в бъдеще? Най-вероятно и преди всичко: нещата трябва да се влошат още, за да може хората, най-вече от водещите държави, да се събудят.
Нека разгледаме четири факта, от които ще стане ясно защо нещата съвсем не са безнадеждни; двата от тях са от външния, тоест екзотеричния свят, а другите два от вътрешния свят – езотеричния.
Първият факт от външния свят са технологиите.
Вече има създадени машини произвеждащи ток, наречена магнитен мотор, летящи машини, които вместо да горят каквото и да било, се движат с електромагнитната енергия, дори технология с която се контролира движението и формата на облаците… и още много неща.
Вторият факт от външния свят е политиката.
Нека кажем направо Новият световен ред ще стане реалност. Но без паника! Той няма да продължи дълго (както ще стане и с еврото). Защо?
От една страна, сегашните световни владетели са убедени, че ще постигнат целта си, но ние също можем да сме сигурни, че те имат жестоки противоречия помежду си.
Това се подкрепя и от едно обръщение на Михаил Горбачов, който през март 1999 г., в началото на въздушната война на NATO срещу Сърбия, каза: „Западът мами Русия. Ние бяхме единни за Новия световен ред. Обединените щати – през Европа, Атлантическия океан до Урал, трябваше да са под управлението на Русия. Русия няма да забрави тази измяна.“
От друга страна, те не само са арогантни и деспотични, но и високомерни. Щом един Джеймс Варбург заявява: „Ние ще постигнем световно правителство, искате или не – с подчинение или съгласие“, това доказва, че илюминираните ни приятели изобщо не допускат, че нещо може да се обърка. Но какво показва опита? Високомерието води до провал…! Което тези световни владетели подценяват.
Кои са особеностите на Новия световен ред?
• безкасовите плащания,
• пръстови отпечатъци и сканиране на ретината,
• заместването на трафика на писма с електронна поща (е-mail и SMS),
• абсолютен надзор с камери и по-късно с лазерни татуировки или имплантиран подкожен чип и
• откриване на всеки отделен човек чрез сателити…
Досещате ли се за какво иде реч?
За да бъде въведен Новият световен ред, са необходими две неща: компютри в комбинация с Интернет и сателити. А от какво има нужда апаратурата, за да работи? От електричество разбира се!
Какво ще стане, ако хакер успее да вкара вирус, който да унищожи шпионското гнездо отвътре? Допуснете, че може да става дума за някой, който е програмирал и създал системата на илюминатите и познава слабите й места или съзнателно е оставил такива?
Какво ще стане, ако съществува електромагнитно оръжие, което да парализира доставката на електричество или се окаже толкова мощно, че извади от строя радиоприемниците в сателитите, и комуникацията стане невъзможна – завинаги? Електронен блиц, който унищожава всякакъв софтуер?
Какво би станало в случай на урагани със скорост над 400 км/ч? Не би останал нито един електрически стълб! Ясновидците са описвали астероидни удари, които по-рано по естествен начин са помитали сателитите…
В този контекст не трябва да премълчаваме, че електромагнитното поле на Земята продължава да отслабва и това ще засегне цялата Слънчева система и електрониката.
Нека видим и езотеричната страна на „играта“ на земния дуализъм.
Всички сме чували за децата-медиуми, тези малки „ангели“, които променят нашия свят дори само с присъствието си. Знаем, как със силата на мисълта малки деца изкривяват посуда или карат химикалки да левитират; има такива, които диагностицират болести и виждат минали преживявания в човешкото енергийно поле; има младежи, които четат мислите и говорят за миналото, което наистина е вълнуващо. Те предсказват събития както за личния живот, така и от глобалния свят.
Някой от тези деца дори са успели да се докоснат до първичната матрица, тоест до жизнената или „компютърната“ програма, в която се намираме и живеем. Първична матрица е това, което за християните е план на сътворението, за евреите – библейски код, а за мюсюлманите – съдба, провидение.
Има дете което чете в Книгата на живота – подобно на четците-нади на индийските палмови библиотеки, в които е записан животът на всички живи същества на планетата: също и на илюминатите…
Какъв е извода? Съществуват неща, от които и илюминатите се страхуват. Те рушат концепцията им, предизвикват съмнение, раздори и недоверие…
Точно тези деца ще ги унищожат – въпреки умишленото затъпяване чрез телевизията и загрубяването от порнографските и пълните с насилие филми. Защото така не става. Вероятно много от тези малки и нежни мозъци могат да бъдат размекнати и задръстени, или да бъдат извадени от строя с Риталин – медикамент от семейството на амфетамините със стимулиращи свойства. Предписва се при нарушено внимание, но това е временно. На тях не им трябва много, за да променят енергетично мнозинството.
Както знаете, тези, които го потискат и го насочват в своята желана посока, реално не са много. А какво ще стане с милионите, които участват в изграждането на Новия световен ред и на свой ред управляват? Те ще изчезнат по-бързо, отколкото на илюминатите им се иска. В случая става дума за майки и бащи, които от днес за утре могат да променят мнението си, когато става дума за собствените им деца…
В крайна сметка нещата опират до човешкото сърце, а то е божествено, всъщност и единственият човешки орган, който не е поразяван от рак.
Какво би станало, например, ако много от супер-децата един ден се съберат и решат да противопоставят силите си на илюминатите? Какво би станало, ако обединят силите си срещу един или няколко от най-големите световни калкулатора и с помощта на телекинезичните си умения ги извадят от строя?
Бъдете сигурни, че повечето от тях, тези малки магьосници знаят какво „добро“ да направят със силата си… Но има и още нещо, което ще накара илюминатите да се разединят. Става дума за покачването на вибрацията на нашата Слънчева система.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар