// Вие четете...

Вярвания и заблуди

Резултатите на Сатанизма.

„Парите могат много, а правдата – всичко.“

Резултатите на Сатанизма.

Хвърлените милиони долари за нравственото разложение на вярващите християни е налице. Популярността на Сатанизма, нараства до толкова, че Сатанинската Библия е главната причина за отвръщането на младите хора от Християнската Библия и Бога.
Какво казва главния сатанист Ла Вей по повод на критиките отправени от Християнската общност към Църквата на Сатаната и Сатанинската библия: „Хора, организации и нации правят милиони долари от нас. Без Църквата на Сатаната те не биха имали срещу кого да беснеят и кого да обвиняват за гадните неща, които стават по света. Ако те наистина се усещаха, те не би трябвало да раздуват нещата за нас до пръсване. Вместо на това, нещото на което действително трябва да повярвате е, че шарлатаните са те, и че те наистина са доволни от това, че сме наоколо, за да могат да ни използват. Ние сме изключително ценна стока. Ние сме помагали на бизнеса, повдигали сме икономиката, и някои от милионите долари, които сме произвели, са се вливали на свой ред в Християнската Църква. Доказвали сме многократно Деветото Сатанинско Изявление, което гласи, че църквата и безчет индивиди не могат да съществуват без Дявола.” Какво се получава, крадеца вика дръжте крадеца, парите при пари отиват, тоест цялото злато на САЩ дадено за разложението на християнството, при тях ще се върне.
При Сатанизма магията е основа на лицемерно – набожната измама, която вменява чувство за вина, че спазвайки изискванията на християнската ценностна система, човек се подлага на въздържание и се лишава от удоволствията, които дяволът му предлага в неговия земен живот, тоест че на човек му е позволено да извършва грехове, без да си дава сметка за това. Как това може да стане? Да си припомним, че това ни е ясно заявено. „Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството – тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.”
Какво според православното християнство е грехът? Грехът е престъпление срещу закона, грехът е беззаконие. Той лишава душата от мир, ума – от светлина, тялото – от не тление, земята – от благословение. Грехът е влязъл у хората чрез дявола. „Който прави грях, от дявола е, защото открай време дявола съгрешава”. Грехът е преминал от дявола у хората като това е станало, когато дяволът е прелъстил Ева и Адам и ги склонил да престъпят Божията заповед. Бог заповядал на Адам в рая да не вкусва от плодовете на дървото за познаване на доброто и злото, и му казал при това, че щом вкуси от тях, без друго ще умре. Яденето на плода на познаването е смъртоносно за човека, защото то е било съчетано с непослушание към Божията воля, което отделя човека от Бога и Неговата благодат и го отчуждава от живота по Бога.
Резултатите са такива, че потребителското отношение на хората към живота в днешни дни е нараснало до толкова, че всеки индивид вече се стреми към един вълчи модел на поведение, тоест стига се до там, че поведението му наподобява на звяр от джунглата.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар