// Вие четете...

Управлението

Програмата на заговорниците.

„Ако желаеш на себе си добро, не прави другиму зло.“

Програмата на заговорниците.

Според най-нови информации принц Бернард не е вече председател, макар че продължава да членува в организацията на „Билдербергерите“. Сега тази чест се пада на английския лорд Карингтън, много богат банкер, който заседава в съвета на огромната финансова институция Хамброс банк. В тайното събрание в Баден Баден през 1991 г. взеха участие освен лорд Карингтън, Джовани Анели, собственик на италианската фирма „Фиат“, и много банкери и индустриалци. На тази среща членовете се концентрираха върху финансовите и икономическите въпроси. Обсъдиха и събитията в Близкия изток. На една от сесиите разгледаха ситуацията в Източна Европа и икономическите й възможности, а се заеха също и с развитието на събитията в Съветския съюз и влиянието, което имат над него.
В Баден Баден „Билдербергерите“ говореха за себе си като за „алианс“. Други използваха криптонима „родство“.
На най-важната сесия на тайното събрание през 1991 г. „Билдербергерите“ се заеха с темата „Икономически и финансови заплахи за съюза“. Докладчици бяха американецът Майкъл Боскин, председател на Съвета на икономическите съветници на Джордж Буш, и Карл – Ото Пол, президент на Бундесбанк, централната банка на Германия.
Колко интересно е това, че Майкъл Боскин, най-важната фигура на Белия дом по финансовите въпроси и Карл Ото Пол, съответстваща на Боскин фигура в Германия, заедно представиха икономическата и финансова ситуация на света пред членовете на „Билдербергерите“.
В Баден Баден присъстваше също Никълъс Брейди, финансов министър на Съединените щати. Именно на него Буш поръча реформирането на нашата банкова система. От тези двама души дойде в Конгреса предложение за промяна в банковата система на Америка. Този план предполага поглъщането на малките локални банки от цялата страна от големите централни банки. Ако Никълъс Брейди от „Билдербергерите“ реализира плановете си, американската банкова система ще бъде консолидирана и централизирана. Брейди сега е финансов министър, следователно Джордж Буш сигурно е знаел за участието му в конференцията в Баден Баден.
В Баден Баден присъстваше и Теодор Л. Елиът, мл. почетен секретар на северноамериканската група на „Билдербергерите“. Елиът работеше в Държавния департамент на САЩ като експерт по съветските въпроси, беше също посланик на САЩ в Афганистан по време на конфликта, който се разигра там. Елиът има финансови връзки с Джон Трейн, влиятелния финансист от Уолстрийт. Сред участниците бяха също Вилфред Мартин, премиер на Белгия; Тео Зомар, главен редактор на немското списание „Ди Цайт“, Емилио Коладо, заместник директор на „Ексън“; Конрад Блек, председател на „Холингер“. В надзорния съвет на „Холингер корпорейшън“ участват лорд Карингтън и Хенри Кисинджър, които са членове на „Билдербергерите“. Между другото, тази корпорация е собственик на вестниците „Лондон дейли телеграф“ и „Джерусалям пост“.
Там бяха също Джон Гейвин, главнокомандващ за Европа (SHAPE), и Манфред Въорнер, генерален секретар на НАТО, Жак Фонтер, премиер на Люксембург, кралица Беатрис от Дания, испанската кралица София и Люд Люберс, датски премиер.
Там можеше да се срещне и един интересен човек, Кристофър Ког, който беше председател на хазната на кралицата на Англия, с други думи, човекът, който контролира портфейла на кралицата. Може би не знаете, че кралицата на Англия има имущество на стойност 18 милиарда долара, а това вече са милиарди, които се пишат с главно М.
Пристигна и Катерин Греъм, шефката на либералния вестник „Вашингтон пост“. Катерин Греъм има славата на арогантна жена. Наричат я дори „Катериш Велика“ и за нея е написана книга със същото заглавие „Katharine the Great“. Именно „Вашингтон пост“ първи разкри аферата „Уотъргейт“, която предизвика падането на Никсън.
На конференцията на „Билдербергерите“ в Германия присъстващият там Дан Куейл, вицепрезидент на Съединените щати, явно е успял да накара Катерин Греъм да се влюби в него. Дан Куейл е „русокосото момче“ на „Билдербергерите“. Те го предназначиха за по-добри и по-големи задачи. Още сега е вицепрезидент, следователно какво друго му остава, освен да се изкачи едно стъпало по-нагоре? Сигурно през 1996 г. Куейл ще поиска да спечели номинацията на Републиканската партия и ще има подкрепата на „Билдербергерите“, ако дотогава не се препъне някъде.
Може ли да се смята за случайно, че няколко месеца след юнската среща в Баден Баден през 1991 г., „Вашингтон пост“, ръководен от Катерин Греъм, членка на „Билдербергерите“, реши да публикува изненадваща серия от статия, препечатани в цялата страна, които възхваляваха Дан Куейл? През цялото време за пресата Дан Куейл беше момче за шамари, а неочаквано „Вашингтон пост“ започна да говори за него чудесни неща. Вестникът издигна тезата, че Куейл е бил избран за вицепрезидент, поради големите си способности. В статиите се внушава, че бившите колеги от Сената смятат Дан Куейл за политически гений. „Вашингтон пост“ искаше да направи от Куейл герой.
Сред останалите участници на срещата на „Билдербергерите“ бяха Джон Рийд, председател на „Ситикорп“, най-голямата банкова корпорация в Америка; Джон Чафи, сенатор, републиканец от Род Айланд; Бил Клинтън, губернатор на Арканзас и Дъглас Уайлдър, губернатор на Вирджиния.
Каква е програмата на „Билдербергерите“? Тя се състои от три главни задачи. Първата задача е нов международен икономически ред. Втората задача е нов политически ред. Третата страна на пирамидата, допълваща сатанинската триада, новият религиозен световен ред.
Следователно най-напред имаме контролиране на световната икономика, над която тези хора вече имат пълен контрол. След това ще настъпи контролирането на политическия ред. Например, засилват Организацията на обединените нации. Ключова роля в това мероприятие изпълнява Джордж Буш. Накрая ще ни завладее новият религиозен ред, който набързо се планира още сега.
За да постигнат трите си цели „Билдербергерите“ ще унищожат преди всичко нашата монетарна система. Това е първата цел. Втората цел е да се унищожат вярата ни, любовта, боготворенето и уважението към национализма и патриотизма. Те пропагандират глобализъм, тъй като искат да лишат хората от лоялност към собствените си народи. Третата им цел е унищожението на християнството. В това вече може да бъдем убедени. За атаката си срещу църквата използват масмедиите и образованието. Работят над премахването на праведните християнски пастири и същевременно плащат на най-лошите телевизионни евангелисти.
Четвъртата цел на „Билдербергерите“ е унищожаването на традиционното семейство. Имат надеждата, че ще постигнат тази цел чрез пропаганда на хомосексуализъм и лесбийство. Нищо чудно, че в Съединените щати имаме Национална фондация за изкуство, която получава 170 милиона долара от президента Буш, Белия дом и Конгреса. Много лобисти на аборта са финансирани от „Билдербергерите“. Няма съмнение, че хората от „Семейно планиране“ също получават пари. Неотдавна бе поканена в Белия дом група от активистите на педерастите и лесбийките. Те се срещнаха с Роб Мосбахер, главен организатор на президентската кампания на Джордж Буш. Заедно планираха стратегията за помощта на педерастите и лесбийките за повторното избиране на Джордж Буш.
Джордж Буш е техен човек. Това е единственият президент, който е канил хомосексуалисти в Белия дом. Поканата е съвпаднала с подписването на „Hate Crimes Act“ – документ за престъпленията, извършени от ненавист. Буш е единственият човек, който държеше за пълното финансиране и нецензуриране на Националната фондация и порнографското й и безбожно „изкуство“. Дали може да се учудваме, че Джордж Буш е член на групата на „Билдербергерите“? Или че е член на „Череп и кости“ и на Тристранната комисия и че е ръководил Съвета по международните отношения? Та нали всички тези организации са свързани помежду си.
Трябва ли да се учудваме, че Джордж Буш беше представител в ООН и ръководител на ЦРУ?

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар