// Вие четете...

Поведенчески модели

Отговори на незададени въпроси.

„Не се заглеждай в чуждите жени, ще загубиш своята.“

Отговори на незададени въпроси.

Какво е мнението на мъжете за жените шофьори? В двадесет и първи век сме, така че за повечето съвременни мъже този въпрос не е актуален. Естествено, тук-там все още се срещат някои назадничави, шовинистично настроени господа, според които шофирането е за силния пол.
Има ли значение дали жената си пада по спорта? Не. На някои мъже им харесва, но като цяло предпочитат да си гледат спортните предавания на спокойствие. Ако не сте запалени фенове, намерете си занимание, докато той гледа.
Обичат ли мъжете да пазаруват? Мъжът ще ви придружи по магазините, ако го помолите, и това е единственият начин да прекара повече време с вас, но не е от любимите му занимания. Замисляли ли сте се защо отделът за мъжки стоки най-често е разположен на първия етаж – близо до входа, и е с най-малка площ? Или защо няма сектор за младежи, за висша мода и т.н.? Ами защото пазаруването за тях се състои в следните три действия – влизаме, купуваме и излизаме. Няма да видите мъже да ровят по закачалките, да налагат ризи към тялото си и да питат на всеослушание дали ще им отива повече синята или зелената. Мъжете отиват в магазина с ясното съзнание какво търсят, намират го и си тръгват. Рядко престоят им включва дълъг избор. Обичат да пазаруват бързо – влизат, харесват, купуват, излизат.
Какво е отношението на мъжете към връзка с жена от друга раса? Зависи от мъжа, но всъщност кой отдава значение на тези неща в днешно време? Любовта не признава цвета на кожата и ако мъжът открие своята половинка в човек с по-различна пигментация от неговата, това не би трябвало да го притеснява, защото са се намерили, а това е най-важното? Жените трябва да са сигурни, че когато излизат с мъже от друга раса, го правят заради чувствата си към тях, а не за да се домогнат до по-висок социален статут. Ако го правят с цел извличане на някаква лична облага, би било отвратително, но ако действията им са продиктувани от любов, нека силата бъде с тях.
Защо мъжете не обичат гушкането след любов в леглото? Защото все още са разпалени и изтощени от усилията, потни са и им е горещо. Нужни са им минута-две да се поуспокоят, преди да се гушнете отново.
Как да му покажем, че не ни задоволява в леглото? Със сигурност не е добра идея да му го съобщите по време на вечеря или пътуване. Ще се получи зле. Мъжете стават изнервени и притеснени, когато половата им мощ е поставена под съмнение. По-добре му дайте да го разбере, докато се любите, когато са по-открити по темата. Кажете му какво точно искате и как ви харесва да го направи и той ще даде всичко от себе си, защото така ще остане с чувството, че ви доставя удоволствие, а не че слуша оплаквания. Когато мъжете са в леглото с жена, те са отворени за всякакви предложения, стига да могат да ги осъществят.
Какво да правим, ако не получаваме достатъчно удоволствие от креватната гимнастика? При всички случаи не подхващайте темата с ужасяващата реплика „Трябва да поговорим“. Мъжете веднага застават нащрек, предупредителните светлини започват да мигат и каквото и да са планирали, за да си прекарат добре, намеренията им отиват по дяволите. Подходете по друг начин. Реагирайте спонтанно, кажете му, че не можете да му се наситите. Той ще бъде щастлив да посрещне предизвикателството, защото така разбира, че го желаете, вместо да го оставите с впечатлението, че не се справя.
Колко дълго да го държим без гимнастика в леглото след свада? Един ден е напълно достатъчно, ако става дума за обичайните разногласия. Ядосана сте на нещо, което е казал за децата, и не ви се прави каквато и да е гимнастика същата вечер – добре. Но ако продължите да се цупите и да му отказвате и на другия ден, това вече е проблем. Така не може да продължава дълго. Ако обаче е излъгал доверието ви по някакъв начин и трябва отново да го спечели, тогава ще потърпи и повече време на сухо. Мъжете не са толкова безчувствени.
Как можем да разберем дали е бисексуален? На този въпрос могат да ви отговорят единствено хомосексуалистите и жените, които са излизали с бисексуални. Нормалните мъже не принадлежат нито към едните, нито към другите.
Как се отнасят мъжете към отворените връзки? Ако той приема или сам е предложил такъв тип отношения, значи не смята връзката ви за сериозна и не фигурирате в плановете му за бъдещето. По-добре е и двамата да спрете да се залъгвате, че го правите, за да опитате нещо по-различно. Когато един мъж ви обича, няма да ви дели с никого. Онзи, който е съгласен да бъдете и с други, не е влюбен. Такава е природата им.
Притесняват ли се мъжете от въпроси за миналото им? Да, неловко е. Разпитването за времето преди вас ги оставя с впечатлението, че се опитвате да ровите в душата им и може би, да ги съдите. Но сте в пълното си право да научите за миналото на мъжа до вас. Само не започвайте още на първата среща, защото никога няма да получите честен отговор. На този етап той дори не е преценил доколко сериозни могат да бъдат нещата помежду ви, така че не го карайте да се разкрива. Изобщо не си губете времето да питате за бившата жена в живота му. Ще научите само, че го е наранила. Нека връзката ви се задълбочи – тогава той ще сподели онова, което искате да научите.
Как мъжът ще приеме факта, че жената не желае да получи фамилията му след брака? Повечето мъже са отрицателно настроени. Спомнете си за трите начина, по които показват любовта си. Отнемането на възможността да ви представят със своята фамилия ги лишава от най-съкровения израз на чувствата им към вас. Чрез приемането на името на съпруга жената засвидетелства предаността си към него. Той не се интересува колко важно е за вас бащиното или моминското ви име, щом ще градите общ дом. Нужно му е да знае, че сте не по-малко отдадена на новото си семейство, отколкото на това, в което сте израснали. Ако ви харесва, може да добавите неговото с тире, но последна, наистина трябва да бъде фамилията на съпруга ви. Ако не сте готова да се посветите на отношенията си с него, защо просто не се омъжите за баща си?
Добре ли е да го караме да ревнува, за да му покажем, че сме желана партия за другите мъже? Не е необходимо да го правите с тази цел, мъжете са напълно наясно, че можете да си намерите друг по всяко време, но трябва да знаете, че флиртът е опасна игра. Прекалите ли, у мъжа ще се задейства рефлекс да ви го върне. Ако причината да искате да ревнува е, че не получавате достатъчно внимание от него, припомнете си, защото вече беше казано, че мъжете обичат да играят по правила – изработете си правилник, и ще откриете мъжа, когото заслужавате.
Проблем ли е за мъжете, ако половинките им имат приятели мъже? В случай че имате сериозна връзка, горещо ви се препоръчва да оставите в миналото сладките приказки с приятели мъже. Скрийте общите си снимки от университета, не позволявайте да ви се обаждат вкъщи или да ви изпращат подаръци и т.н. В противен случай ще си навлечете беля. Помислете само дали не бихте полудели от ревност, ако партньорът ви пази снимка на друга жена, дори образът да е видим само на ултравиолетова светлина. Дали би ви харесало негова приятелка да се обажда в дома ви, за да си говорят, или пък му изпраща цветя? Точно така – няма. Препоръчва ви се чисто и просто да избягвате всичко, което би предизвикало у него неприятни асоциации за вас и друг мъж. Двамата сте едно цяло, в което няма място за трети лица, особено пък приятели от противоположния пол. За ваше добро е да забравите подобни отношения.
Защо някои мъже бият жените си? Главно защото се чувстват слаби, а и искат да доминират. И най-вече спрете с без смисленото говорене и незаслужените обвинения, защото и любовта им не е безгранична.
Какво е отношението на мъжете към приятелките ви? Те нямат нищо против приятелките ви, разбира се, ако не прекалявате. Мъжът не проявява желание да ви диктува, дали да се виждате с тях или не, както и вие не би трябвало да имате претенции към него, ако разбира се, и той не прекалява със срещите си с момчетата. С жените около вас мъжете нямат проблем.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар