// Вие четете...

Поведенчески модели

Лоялност – политическа и религиозна.

„Деца без възпитание са по-нещастни от кръгли сираци.“

Интелигентността е потенциал, а мисленето е умение за използване на този потенциал.

Класическата трагедия често се основава на конфликта, произтичащ от раздвоена лоялност. Евтифрон, един от ранните диалози на Платон, се основава на етичната дилема пред Евтифрон, възнамеряващ да обвини в убийство собствения си баща, причинил смъртта на роб поради небрежност.

В Евангелието от Матей 6:24 Исус заявява: „Никой не може да служи на двама господари. Или ще мрази единия, а другия ще обича, или ще бъде посветен на единия, а другият ще презира.“. Това е свързано с властта на господаря над слугите си (според Ефесяни 6:5), който според библейския закон дължи неразделна лоялност към своя господар (според Левит 25:44 – 46). От друга страна, „Отдайте на кесаря“ на синоптичните евангелия, признава възможността за отделна лоялност (светска и религиозна) без конфликт, но ако лоялността към човека противоречи с лоялността към Бога, последната има предимство.

Цитати за лоялност. И трябва да се помни, че зад всеки „вроден“ талантлив човек по правило стои огромна работа, усърдие и лоялност към работата му. Играта е моята жена. Тя изисква лоялност и отговорност. Тя ми дава усещане за покой и мир.

Идеалите на Просвещението са продукти на човешкия разум, но те винаги се борят с други направления от човешката природа: лоялност към племето, уважение към авторитета, магическо мислене, обвиняване в нещастие на злините. Израснах лоялен, така че не ме оставяй да умра предател.

Има голяма разлика между повтарящия се бизнес и лоялността. Повтаряне на бизнеса е, когато хората правят бизнес с вас няколко пъти. Лоялността е, когато хората са готови да откажат по-добър продукт или по-добра цена, за да продължат да правят бизнес с вас. Има много начини да мотивирам хората да правят неща, но лоялността идва от способността да се вдъхновяват хората. Само когато ЗАЩО е ясно и когато хората повярват на това, на което вярвате, може да се развие истинска лоялна връзка.

Имах страхотни фенове и те са били толкова лоялни през годините. Искате лоялност, наемете кокер шпаньол.

Какво тогава трябва да направим? Ние трябва да се отдадем, сърце и ум, душа и воля, дом и живот, лично и безрезервно на Исус Христос. Трябва да се смирим пред него. Ние трябва да се доверим на него като наш Спасител и да му се подчиним като наш Господ; и след това да заемем нашето място като лоялни членове на църквата и отговорни граждани в общността.

Кога лоялността става мъченичество? Когато се свърза с някого, тя ще се отвори като роза, за да разкрие най-нежното, чисто, безкористно и лоялно сърце, което някога съм познавал. Когато човек вече не заслужава вашата лоялност, това не е ваша вина.

Кралят на Авения ми заповядва да ви дам последна заповед и така ще го направя. Чуйте ме сега и за винаги. Бъдете лоялни към това, което знаете, че е правилно. Никога не се навеждайте към слабост, никога не се поддавайте на фалшива корона. Правото винаги ще триумфира накрая и вие ще искате да бъдете на тази страна, когато го направи.

Критиката е може би основното оръжие на гражданина при упражняването на неговата легитимност. Ето защо в корпоративното общество конформизмът, лоялността и мълчанието се възхищават и възнаграждават; защо критиката е толкова наказана или маргинализирана. Кой не е преживял този конфликт?

Либерализмът омаловажава някои от нашите морални сетива: лоялност, власт и святост. Лидер, който не може да поеме вината, не е човек, когото ще следваме сляпо в битка. Ние инстинктивно поставяме под въпрос характера, надеждността и лоялността на този човек към нас. И така задържаме лоялността си към него или нея.

Личният интерес обикновено управлява политическата лоялност. Личният интерес, разбира се, е един от най-важните, но имаме много други мотиви – честност, самоуважение, алтруизъм, любов, съчувствие, вяра, чувство за дълг, солидарност, лоялност, обществен дух, патриотизъм, и така нататък – които понякога са дори по-важни от търсенето на себе си като двигател на нашето поведение.

Логиката на консуматорството подкопава ценностите на лоялността и постоянството и насърчава различен набор от ценности, който е разрушителен за семейния живот. Лоялен слуга не мисли за неща извън неговия контрол.

Лоялност е рядка и скъпа стока. Впрочем, него можеш само да продадеш… не да купиш – само да продадеш. Лоялност. Все още сме лоялни към Съединените американски щати. Защо? Защото и ние сме американци. Не сме съгласни, но ще покажем своята лоялност чрез подчинението си.

Лоялността е важна, една от най-важните черти на характера, които можем да имаме. Но лоялната любов не означава безкрайна и / или изгубена отговорност за живота на другиго, нито означава, че човек завинаги се примирява с лошото отношение поради неподходяща лоялност.

Лоялността е нужно да се заслужи! Твърде много в живота се прави от чувство за лоялност. И твърде често го следват сляпо. Лоялността е… лоялността е там за някого. Тя е безкористна. Става въпрос за това да застанете до някого, дори когато не искате.

Лоялността на жените трябва да бъде спечелена с доверие и обич, а не от варварски ритуали. Дойде време да оставим старите начини на страдание зад себе си. Лоялността на кучетата трябва да се възпитава, а любовта да се заслужи.

Лоялността на ловеца беше заменена от лоялността на боен спътник. Така се роди войната. Лоялността на приятел е като благословия, която не може да се купи с цялото ви богатство. Лоялността не е сляпа. Дори когато ми се искаше да е така. Лоялността е да кажеш на някого, че греши, когато никой друг няма да го направи.

Лоялността не се гради върху функции и предимства. Характеристиките и предимствата не вдъхновяват. Лоялността и дълготрайните връзки се основават на нещо по-дълбоко. Лоялността ни към себе си винаги разстройва някого. Лоялността няма цена. Тя трябва да бъде спечелена. Лоялността отстъпва по-скоро от приятеля, отколкото от врага.

Лоялността, зачитането на авторитета и известна степен на освещаване създават по-обвързващ обществен ред, който поставя някои ограничения на индивидуализма и егоизма. Любовта е най-великата форма на лоялност, която поставя щастието на любимия над любовника.

Любовта расте от стабилни отношения, споделен опит, лоялност, преданост, доверие. Мария Магдалена беше осъдена, докато историята взе неочакван обрат. Сега тя е символ на любов, лоялност и грация. Не можем ли да направим същото за реката?

Мислех, че това ще ги научи на две неща относно съпричастността, приятелството и лоялността. Както се оказва, Джак Уил не е трябвало да научи нито една от тези добродетели – той вече ги е имал в изобилие. Младите мъже от моя тип са склонни да бъдат нетърпеливи към детайлите и дават лоялността си без оглед на доказателства. Можете да обичате две или повече жени наведнъж…, но не можете да бъдете лоялни към повече от една.

Моите читатели и моята публика се превърнаха в мои последователи. Те са повече от заинтересовани от това, което имам да кажа по темите за продажби, лоялност, отношение, мрежи, бизнес социални медии и да станат доверен съветник.

Момичетата ни казаха, че ще могат да кажат на възрастен, ако приятел показва признаци на хранително разстройство, с изключение на едно нещо: те не искат да бъдат възприемани като нелоялни. Бяха яростно ангажирани да се подкрепят взаимно и да пазят взаимно тайните си и се притесняваха, че разказването на възрастен за тревожна промяна в храненето на връстници ще бъде социално нарушение.

Моята работа е да бъда вашата лоялна опозиция. Най-добрият тест за истината на величието е лоялността към отсъстващите.

„По делата им ще ги познаете.“

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар