// Вие четете...

Управлението

Кой стои зад Османската империя?

CBor19„По-добре да имаш явен враг, отколкото лицемерен приятел.“

Кой стои зад Османската империя?

Навлизайки в Европа, турците окупирали териториите на източно православните народи. България е за най-голям период от време под турско робство. След успешната Руско-турска война, освобождението на България е факт. Русия е най-силната източно православна държава и с военната си мощ, население и територия е логичен наследник на Византия, в качеството си на световен център на източното православие.
Защо Русия не продължава военните действия за завладяване на Константинопол? Защото зад Османската империя стоят, както римокатолическа Европа, така и новосъздадените Съединени Американски Щати. Фактът, че голяма част от турската армия е въоръжена с американската пушка “Уинчестер” по време на войната говори само за едно, че между католицизъм, юдеизъм и ислям няма разлика. Какво ги обединява, може би общия враг?
От друга страна не бива да се забравя, че контролът върху проливната зона и излаза на Русия на не замръзващо море е от огромно стратегическо значение. Независимо от победата, границите на възстановена България между Стара планина и река Дунав, определя Берлинският договор. От къде се появяват тези граници? С последвалите мирни договори са свързани отрязаните от България територии, в резултат на което днешна България е териториално осакатена държава. Най-сериозното посегателство обаче срещу България е отнемането на излаза й на Егейско море. Освен това Южните Родопи, където се е намирал древният Перперикон, светилище за корения български народ, са обречени на изолация и упадък.
Намерените артифакти, в района на Южните Родопи, произхождащи от района на Средиземноморието само доказват, че търговските връзки по море са се , осъществявали, посредством Егейските пристанища. Погледнато от географска гледна точка, високата планина от север е в съчетание с крайбрежие на южното море. Разделяйки планината от крайбрежието, с прокарването на българско-гръцката граница, великите сили ощетяват не само България, като държава, но ощетено е и местното население.
Всъщност, не са ли един вид кръстоносни походи, Великите географски открития в края на 15 век? Плаванията до Северна и Южна Америка, са организирани и финансирани от испанския кралски двор и с постоянното присъствие на католическата църква. Стъпвайки на новооткритите земи колонизаторите освен че издигат испанският флаг не пропускат да наложат католическата религия. Във всички експедиции до новия свят са участвали католически свещеници. В резултат и в двете се установява католицизъм, а в Африка и Азия освен католицизма се установява и исляма.
Когато през 1879 г. Българската държава приема Търновската конституция, в една задокеанска държава робството процъфтява. Докато Българското Учредително събрание записва текст в първата си конституция, че „Всякой роб, от какъвто пол, вяра и народност да бъде, свободен става, щом стъпи на Българска територия”, то сегашните ни задокеанските приятели, стотина години преди българите са записали в своята конституция точно обратното. В същата тази конституция, приета от 53 масони през 1787 г. е записано, че „Роби, които са избягали от робовладелчески в свободни щати, да бъдат върнати на своите господари..” Това е само едно, от многото доказателства, за онези общи неща между масонство, католицизъм, юдеизъм и ислям. На думи масонството е стремеж към духовно усъвършенстване и братство, но на практика създава само инструменти за власт и поробване на хората, чрез ограбване, измама и лъжа. Измамата е, че управляващият елит работи и върши всичко за доброто на управляваните.
Източното православие никъде по света не е налагано по какъвто и да е начин. В момента източното православие е официалната религия на Русия, бившите съветски републики, Гърция, България, Румъния и Етиопия. Какво е общото между повечето от тези държави? Първо, че се намират на бившите територии на Източната Римска империя и второ, което е и по-важно, че гражданите на тези държави живеят бедно. Тази бедност е исторически предопределена, защото тези държави са били жертва на световният комунизъм, който е юдейска идея, развита в условията на католическа Европа.
През 1917 г. започва поредният кръстоносен поход срещу източното православие. Изборът на Русия не е случаен. Русия освен, че е източно православна държава, тя е най-голямата, най-богатата на природни ресурси и най-силната във военно отношение. Царска Русия, започвайки разработването на каспийският нефт, се превръща в една икономически силна и енергийно независима държава, което е неприемливо за западният свят.
Октомврийската революция е финансирана и внесена от вън. С много малки изключения, на всички ключови длъжности в държавата са поставени хора от масоно юдеиски етнос. С идването си на власт Сталин започва да отстранява и да избива докопалите се до власт масоно юдеи, което става причината, същите тези да му изградят образа на най-големия диктатор и кръволок.
В края на втората световна война, лидерите на великите сили на срещата в Техеран, вземат решение за следващият кръстоносен поход. Решението е държавите от Източна Европа да се предадат в ръцете на Русия. На път за Берлин руската армия, преминавайки през всички държави на Източна Европа, налага със сила съветска власт. Политическият и интелектуален елит на всяка една държава физически е ликвидиран. Властта е в ръцете на лица верни на социализма и социалистическа Русия, които насилствено налагат атеизъм. По този начин е елиминирана ролята на църквата, като фактор, формиращ съзнание за принадлежност към източното православие.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар