// Вие четете...

Нестандартни размишления

Кой заповядва на правителствата?

„Който има много, иска още повече.“

Кой заповядва на правителствата?

По отношение на последните редове на пасажа от Откровението може да се отбележи, че става дума за човек, чието нумерологично разкодиране на името дава 666 и който с харизмата и ласкателството си от медиите ще постави масите под свое влияние. Този човек е Антихристът – противникът на Христос. Неговата цел е Новият световен ред с единна световна религия.
За този момък говорят различни ясновидци. Според казаното от тях, става дума за субект, роден в началото на 60-те години в района на Израел или в Близкия Изток (тук отделните видения се разминават), който скоро ще се появи на световната сцена.
Джейн Диксън, медиум от САЩ, казва: „Неговата област на действие ще е индивидуалното съблазняване на човечеството, той ще предложи идеология, съставена от политически, философски и религиозни понятия, която ще тласне хората към дълбока криза на вярата… Докато пророкът на Антихриста разпространява неговата доктрина, хората ще бъдат заслепени от напредъка в техниката и външното благополучие. Обществото окончателно ще обожестви себе си и материалните си завоевания, и ще си казва: Аз съм силата и не се нуждая от никакъв Бог. Имам нужда само от моята човешка наука.“
След това той би трябвало да предизвика чудеса, които ще са възможни благодарение на технологиите.
Джейн Диксън е убедена, че Антихристът ще е политически феномен. „Той ще е военна личност. Ще завладее Земята с най-модерните оръжия и ще умее да държи хората в шах… Сам ще се провъзгласи за «княз на мира»… Той ще въведе своеобразна и по същество анти-човешка религия, в чиято основа ще са атеизмът и борбата срещу всяка форма на религия.“
Американката Сехерин Мери през 1930 г. е казала, че „Луцифер ще си направи материално тяло, за да се появи между хората“.
За да разберем същността на Антихриста, трябва да погледнем към Христос, който е неговата противоположност. А. Волдбен пише: „Христос е силата на доброто, принципът на любовта, синтезът на великата светлина, който е способен да освободи и спаси хората. Това, което не хармонира с него, е против него. Сърцевината на човешкия живот е борбата, но не срещу другите, а тази с вътрешните сили, които всеки носи в себе си. Всичко останало е фалшиво и е само претекст за силите, които действат в душата. Това е борба, която се повтаря непрекъснато и до самия край и приключва с поражение на силите на Антихриста. Следователно човек е бойно поле. Всичко, което е животинско и жестоко в него – високомерие, егоизъм, омраза и сласт – изчезва като сянка пред светлината на Слънцето, защото светлината на доброто винаги е начело. Негативните, обратните, не христовите сили на злото с техните сто имена и хиляди аспекти (нахалство, властолюбие, нетолерантност, насилие) са въплътени в образа на Антихриста, въобще в злото, т.е. директните заповеди на дявола (Второ послание на апостол Павел към солунците 2:9), чиито успехи са илюзорни и ограничени. Защото в книгата на Йов е написано: «Дяволът вреди, ако Бог позволи».“
Напълно е възможно т.нар. „Антихрист“ да означава символ на прекалената изява на Его-то преди настъпването на Златната епоха. Не е изключено обаче да е и физическо лице.

Изображения 79 и 80: Все още има хора, които не искат да повярват в реалността: в Германия вече от години се имплантират подобни микро-чипове. (Статията горе: Американска фирма иска да разпространява информационни импланти – ДА ТЕГЛИМ ПАРИ С ПОДКОЖЕН ЧИП. Статията долу: Уред, даващ информация на лекарите при спешни случаи – ПОДКОЖЕН МИНИ-ЧИП.)

За Новия световен ред предупреждава не само „Откровението на Йоан“, а и един друг пророк със същото име – Йоан от Ерусалим (Johannes von Vezelay). По онова време той превръща съдържанието на текстовете от Атлантида в стихове и ги споделя с малък кръг хора. Преди около 900 години, той пророкува, че: „Когато хилядолетието, идващо след хилядолетието, завърши, ще дойде мрачен, таен ред. Завистта ще е неговият боен вик, а отровата – неговият меч. Той ще присвои без никакви задръжки златото и ще положи земята под камшика си. С кървава целувка редът ще изкове мрачния си договор. Той ще натрапи тайния закон на хората без власт и на тези с добро сърце. От мрака той ще заповядва единствения си закон. В божествения дом ще впръска черната отрова. Земята, смъртоносно убодена от скорпиона, приближава гибелта си. Когато хилядолетието, идващо след хилядолетието, завърши, ще управляват деспоти без вяра. Те ще са тирани на безпомощните и неподозиращите хора. Лицата на злосторниците ще бъдат невидими, имената на злите владетели – тайна. Дълбоко в непристъпните гори се крият техните непревземаеми деспотски градове. Те държат съдбата на всички хора в железни юмруци. Никой непоканен не може да достигне укрепленията на тайния им ред (подземни градове – бел. авт.). Хората ще вярват, че са свободни кавалери. Но в действителност ще са крепостници и роби. Само онези от убежищата си в джунглата, онези, които са прокълнати като еретици, са в състояние да се противопоставят. Но те ще бъдат покосени и живи изгорени.“
Вече изяснихме с помощта на какви невидими знания магнатите и власт имащите семейства успяха да постигнат своята власт и влияние. Вероятно се питате дали Новият световен ред е безусловен и дали е възможно, все пак, да не настъпи.
От април 2003 г. в Германия съвсем официално вече се имплантират подкожни компютърни чипове, например на хора с пейсмейкъри и деца на знаменитости. В Холандия, САЩ и Нова Зеландия подобна възможност съществува вече повече от десет години. Много германци вярват, че маркировката може да бъде отхвърлена, но съвсем скоро ще се окаже, че са били, просто големи наивници!
Безкасовото общество наближава и то съвсем скоро ще бъде факт.
Да не си правим илюзии – всичко е подготвено и скоро парите в брой ще изчезнат. Просто ще стане, без значение как.
Изглежда, че Новият световен ред не може да бъде спрян – и вероятно не трябва да бъде спиран, защото е част от процеса на съзряване на човечеството, който ще го подготви за това, което предстои. Допреди няколко години имаше възможност посоката на световното развитие да бъде променена, но беше пропусната.
Ако искаме да лишим илюминатите от власт, трябва да забраним лихвената система и борсите, защото това са техните „оръжия“ и там е скрито тяхното златно яйце. Но – преди всичко с въвеждането на еврото (което по типичен илюминатски маниер ни натресоха извънредно „демократично“) и глобализацията през последните години – светът вече не може да бъде „отвързан“ от системата на FED, което означава, че краят на илюминатите ще доведе до абсолютен хаос.
Той и без друго ще настъпи, защото Новият световен ред ще навлезе чрез изкуствено създаден тероризъм. На печата на Шотландския масонски ритуал пише „ordo ab chao“, което значи „ред от хаоса“. Илюминатите създават, доколкото е възможно, хаос чрез отмяна на държавните граници, чрез смесени бракове, бракове между хомосексуалисти, огрубяване на децата, както и на обществото с насилие и порно от телевизията, видеоигрите и Интернет, разрушаване на семейните ценности, на традицията, брака и гордостта чрез перверзии, порнография, наркотици… Резултатите са безредици между местни жители и чужденци в отделните държави, хората се чувстват несигурни, страхуват се и започват да искат твърда ръка… И правителството се намесва с паспорти, персонален контрол, надзор…

Изображения 77 и 78: Как Бафомет – Рогатия, се появи в личния ни паспорт?

Така стават нещата. Това вече не може да бъде избегнато. Светът съвсем съзнателно ще бъде залят от терористична вълна, за което следователно има план… Хората не бива да се плашат, но когато хората постоянно лицемерничат, се стига дотам.
Много по-страшно обаче е да научим какво очаква „безполезните лапачи“. Вероятно не разбирате какво това означава, затова нека да дадем нужните обяснения. Най-големият проблем за илюминатите е пренаселването на Земята. Проблемът е нарастването на населението от една страна и от друга поскъпването на живота, а в същото време хората с работа ще са все по-малко.
Още през 80-те години на правителствата, предимно в Африка и в мюсюлманските държави, от страна на илюминатите им е било заявено, че „трябва да решат проблема си с раждаемостта“. Те не са го направили. Сега илюминатите ще го направят вместо тях. Как? Разработили сме оръжия, казват те, т.нар. „етнически оръжия“, които отключват генетични проблеми и така улесняват премахването само на определени части от населението, тоест раси.
Според илюминатите народите на Африка например са само „безполезни лапачи“, които не произвеждат нищо, а само вземат, и при това продължават „да се множат като зайци“.
Те разглеждат народните маси като животни, защото и поведението им било такова. На човечеството трябвало да се гледа като на стадо и отношението към него да е като към стадо. „А какво се прави с добитъка?“, попита те. „Маркира се!“ Затова хората в бъдеще ще носят подкожен чип – такава е тяхната аргументация.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар