// Вие четете...

Поведенчески модели

Как да се даде наслада от любовната игра?

Stres17„Жената или обича, или мрази – средно положение няма.“

Как да се даде наслада от любовната игра?

Онзи, който пръв е казал, че любовта на мъжа минава през стомаха, се е прицелил твърде високо, защото по-нежната, по-чувствителната страна на мъжа се проявява не след като се е нахранил, а след като се е насладил на върховен любовен контакт. Тогава той може да чуе пеенето на птичките, да се любува на пищните цветове на дърветата, да усети аромата на цветята и да се затрогне от думите на някоя песен. Преди да е играл любовния танц, той вероятно би забелязал птиците само ако са пуснали някое щастие върху колата му.
Мъжете най-сетне трябва да разберат, че жените обожават да виждат именно тази тяхна след актова страна, която намират за невероятно привлекателна. И ако мъжът прояви малко добра воля и се по упражни в изявяването на тази своя страна, той ще е способен да възпламени жената преди любовния акт. Същевременно жената трябва да разбере колко е важно да осигурява върховно удоволствие на мъжа, за да може да зърне тази негова по-нежна и чувствителна страна и да му обясни колко прелъстителна е тя за нея.
В началото на всяка връзка любовната игра е върховна, а самата любов е в изобилие. Тя му дава изобилно удоволствие, той на нея, съответно изобилна любов, като едното подхранва другото. За съжаление много скоро, само след няколко години мъжът вече е твърде загрижен с осигуряването на прехраната, а жената с устройването на семейното гнездо, в резултат на което любовта и удоволствието някак изведнъж и едновременно изчезват от живота им. И мъжът и жената са еднакво отговорни за това, дали любовният им живот е добър или лош, но когато нещата не вървят, те често започват да се обвиняват един – друг. Мъжът трябва да разбере, че жената има нужда от внимание, признание, ласки и доста време, преди фурната й да загрее. А жената не бива да забравя, че това са чувства, които мъжът е по-склонен да изразява само след сеанс на върховно удоволствие. От своя страна мъжът не само трябва да си припомня тези чувства, но и да ги изразява преди да поиска да онова от което има най-голяма нужда, а жената трябва да е готова да му помогне.
Разковничето се крие в любовното удоволствие, когато то е на върха, взаимоотношенията в двойката рязко се подобряват, тоест ще има баница за закуска.
Някои казват, че за да бъде задоволявана всеки път жената, трябва да бъде галена, хвалена, глезена, вдишвана, вкусвана, докосвана, освен това мъжът трябва да оправя разни неща по къщата, да е отзивчив, да й прави серенади и комплименти, да я подкрепя, да й осигурява прехраната, да я утешава, да я омагьосва и разсмива, да я предразполага и успокоява, да я стимулира и обожава, да я докосва и гушка, да не забелязва тлъстинките й тук и там, да я прегръща и възбужда, да я укротява и защитава, да й се обажда по телефона, да предугажда желанията й, да изглажда недоразуменията, да й прощава и помага, да я забавлява и очарова, да печели за нея, да й угажда и интригува, да е внимателен, да я закриля, да я облича, да се хвали с нея, да се прекланя пред нея, да й отдава дължимото, да я глези, да мре за нея, да мечтае за нея, да я закача и ласкае, да я възнаграждава и да й доставя радост, да я задоволява и да я притиска в прегръдките си, да я идеализира и боготвори. И да кажем накрая след всичко по-горе изброено, че пак няма да е достатъчно, защото на жената никога не е достатъчно.
Това за задоволяването на жените е ясно, но какво жените трябва да правят, ако искат да задоволяват всеки път мъжете. Ами жената трябва просто да му се появи гола, каквото всъщност искат мъжете от любовта. При мъжа нещата са пределно прости, защото от любовта той иска освобождаване от натрупаното напрежение, посредством оргазма. След сексуален акт мъжът тежи по-малко, но не заради това, защото мозъкът му е изфирясал, а понеже е изгубил част от съдържанието на тестисите си и му е необходимо да се възстанови. Това е причината поради която мъжете често заспиват след акта. Жените обаче не трябва да се ядосват заради това и не трябва да си мислят, че той е егоист и че не му пука за нея.
Мъжете използват любовната игра да изразят физически онова, което не умеят да изразят емоционално. Ако мъжът има някакъв проблем от рода на дали ще си намери нова работа, откъде да намери пари за вноската по заема и много други общи проблеми, той най-вероятно ще прибегне до любовната игра, за да се отърси от затормозяващите го чувства. Може би това е причината мъжете да смятат, че проблемите на жените никога не свършват, но не е ясно, защо жените не спират да говорят за тях. А тези жени които не разбират това, често се чувстват обидени, задето са били „използвани“, като изобщо не забелязват, че мъжът всъщност има някакъв проблем, с който не може да се справи.
Малко са мъжките проблеми, които да не могат да бъдат оправени с едно страхотно гмуркане в леглото. Редица тестове сочат, че когато е затормозен от неудовлетворено желание за любов, мъжът има затруднения със слуха, мисленето, шофирането и управлението на тежки машинарии. Същевременно страда и от нарушение на усета за време. Например няколко минути може да му се сторят като няколко десетки. Затова, ако жената иска от мъжа разумно решение на някой въпрос, по-добре ще е да го повдигне след акта, когато умът на мъжа е бистър.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар