// Вие четете...

Нестандартни размишления

Звучи като истина, а дали не е?

„Само царете обичат измамата.

Звучи като истина, а дали не е?

Ако нормалният гражданин знаеше какво наистина се случва на тази планета, той щеше да гледа на нещата по съвсем друг начин. Фантастичните филми на Холивуд се опитват бавно да накарат масите да свикнат с реалността.
Освен това има и други „компоненти в играта“, а именно голямото въздействие на интелигентни форми на живот извън Слънчевата система, които не оставят избор на самите илюминати. Спомнете си за съществата, които тук, на Земята, добиват това, от което спешно се нуждаят.
От разговор на Ян ван Хелсинг с един господин, член на ложа става ясно, защо те се стремят към Нов световен ред?
Господин Холай, вие сам виждате, казва този господин, че Новият световен ред сам по себе си вече е тук. Джордж Буш старши го провъзгласи официално през 1990 г. Целият свят го разбра чрез телевизията. Той дори вече не е тайна. Но и преди това целенасочено се правеха усилия за него.
Той идва и не може да бъде отменен. Съществуват извънземни цивилизации, които са посещавали планета ни и продължават да я посещават. Ние сключихме договор с тях. Те се нуждаят от нещо, което нашата планета притежава; в замяна получихме технологии. А хората се учудват, че от 50-те години насам тече техническа революция…
Това обаче не може да се заяви пред обществото – още не. И с кого да общуват тези високо интелигентни същества тук, на Земята? Може би с някой арабски шейх или будистки монах, който през повечето време блуждае в небесата, отколкото е стъпил на земята? Може би с някой турчин от Анталия, с мексиканец от гетото на Мексико сити, с италианец от Сицилия или с миньор от Алпите?
Това не са представителите на нашия свят. Още през 50-те години в кръговете ни вече имаше членове на чужди светове, да, дори и в Пентагона, които ни помагаха при решенията за ускоряване на световното правителство – чрез ООН.
Средствата, които използваме, за да го постигнем, не винаги са най-добрите, но който се противопостави, ще бъде унищожен. Бъдещето на хората е в космоса, а с народите от космическото пространство ще можем да се кооперираме само тогава, когато сме един свят. Тогава повече не трябва да има войни. Ето защо ние налагаме на Земята този тип световно управление, към който хората ще привикнат.
Обявили сме намеренията си пред всички световни правителства; казали сме, че има два начина те да бъдат постигнати – или доброволно, или с принуда. На страните, които се съпротивляват, ще бъде обявена война, или ще избухне революция, или ще ги съсипем икономически.
Вие нали не вярвате, че венерианец ще иска мюсюлманин да му обяснява Корана… Изправени сме и пред друг проблем. Посетителите от чуждите светове имат по-различна представа за Бога, отколкото хората на земята. Те не са чували за Мойсей, Исус или Буда. Естествено, вече знаят за тях и уважават религиите ни, в полза на мирната кореспонденция. Ако нечия вяра е такава, че изолира или дори смята за врагове чуждите посетители, тя няма да има бъдеще на този свят. Защото ние от дълго го подготвяме за космоса. Много от групите, с които работим, не идват от нашата Слънчева система и не винаги изглеждат като нас. Смятате ли, че това може да се обсъжда с някой твърдоглав вярващ?
Различните клонове на вярата няма доброволно да бъдат променени от своите лъже учители – разговорите с тях го доказаха. Затова ние ще ги подкопаем.
Смених темата, разказва Ян ван Хелсинг, започнах да говоря за децата и заявих, че масмедиите умишлено затъпяват и „примитивизират“ хората.
Той отговори: Със сигурност. Но всеки сам може да избира коя програма да гледа. От нас идват не само порно-каналите, които изяждат духа, но и тези за театри и концерти. Смятате ли, че аз гледам talk-show? Подобни неща са за най-долните от долните. Ние занимаваме народната сган, за да не прави други глупости. След няколко години всички те ще имат чип под кожата си и повече няма да могат да правят бели.
Смятате ли, че моите деца и децата на останалите семейства се развиват със същите средства, както останалите младежи? В никакъв случай. Нашите деца са спретнати и елегантни, посещават елитни училища, говорят няколко езика и разсъждават глобално. Това са бъдещите водачи. Виждате как изглежда днешното поколение, някои дори не се поглеждат в очите, камоли да си стиснат нормално ръцете или да проведат разумен разговор. Признавам: ние ги объркваме. Но всеки сам решава дали ще се остави да го объркат и сам носи отговорността за това.
Да, но това е заложено и в телевизионните ви програми, възразих аз, и хората днес са бомбардирани с лъжи и исторически изопачения и то чрез вашите медии…
Грешка, млади приятелю. вие самият не открихте ли истината, пита господинът! Не открихте ли всички книги и текстове, които търсехте? Не получихте ли потвърждение на предчувствията си? Не открихте ли много световни тайни?
Който търси, намира! Но повечето хора не искат изобщо да търсят. Ето затова ние не ги различаваме от животните, защото те също нищо не търсят. Ясно? Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й.
Знанието е пред очите ни! То е навсякъде. Който не иска да види, не вижда нищо. Вие знаете, че ние не се крием. Всъщност никога не сме се крили. Нашата символика е открита – тя е във всички фирмени знаци и емблеми; заявяваме на хората чрез вестниците и телевизията, че се стремим към надзорническа държава, а те не се защитават. Признавам, че дълго време ги успивахме, но въпреки това – теоретично съществуваше шанс за промяна. От друга страна, не можехме да допуснем, че нещо ще застане на пътя ни, това не трябваше да става, вие също, господин Холай. Мога да разбера вашите претенции. От определена гледна точка те дори са основателни – от вашата. Но можете ли да разберете нашата гледна точка?
Вие уловихте едва върха на айсберга или малко повече. Аз обаче зная неща, които ако ви бяха известни, дори вие бихте променили мнението си за Новия световен ред. Неща, които сякаш са почерпени от филма „Матрицата“. Съществува тълпа и тя е повече от 95%, която няма представа от нищо, ама от абсолютно нищо. После идват останалите 5%, не знам дали са и толкова, които се чувстват като хора от бъдещето и живеят принудително в настоящето.
Господин Холай, ние разполагаме с технология, която днес вече е постигнала нивото, показвано във фантастичните филми. Връщане назад няма. Може би един ден ще сте на моя страна и ще се съгласите с мен.
Вие ще отмените ли парите в брой. Кога ще стане това?
Когато бъдат налице други фактори. Ще има нови терористични удари, за да можем да сломим масите. Хората ще ни молят да направим света по-сигурен и ние ще го направим: чрез технологията, която отдавна е налице. Парите в брой ще изчезнат, но това ще стане успоредно с едно друго събитие, което за съжаление, не мога да ви съобщя. В противен случай не трябва да ви позволя да си тръгнете.
Ясно е, че няма да изоставим арабските страни, до последните нефтени полета…
Как стоят нещата със свободната енергия?
Ах, тя ще дойде. Самите ние я използваме от няколко десетилетия – предимно в подземните си съоръжения. Космическият ни транспортьор лети с един от разработените варианти. В случая отново получихме помощта на Германия, защото тя първа бе развила анти-гравитацията. Свободната енергия идва, но само под наш контрол.
И така нататък… Малко брутално, а? Но това е.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар