// Вие четете...

Управлението

За човешките права и религиозни свободи.

Soc14„Угодничеството създава приятели, а истината – неприятели.“

За човешките права и религиозни свободи.

Хвърлените милиони долари за нравственото разложение на вярващите християни е налице. И в резултат, популярността на Сатанизма, нараства до толкова, дори се стигнало до там, че по университетските дворове, Сатанинската Библия да се продава по-добре от Християнската Библия, което е и главната причина за отвръщането на младите хора от Бога. Папа Йоан Павел Втори реагирал на тази дейност, на силите на Сатанизма, като определил Библията на Сатанизма и нейния създател като „Дяволът е жив“ и че „една личност, една жива огнедишаща личност разпространява злото по земята”.
Какво отговаря Ла Вей на папа Йоан Павел Втори? „Хора, организации и нации правят милиони долари от нас. Какво биха правили без нас? Без Църквата на Сатаната те не биха имали срещу кого да беснеят и кого да обвиняват за гадните неща, които стават по света. Ако те наистина се усещаха, те не би трябвало да раздуват нещата за нас до пръсване. Вместо на това, нещото на което действително трябва да повярвате е, че шарлатаните са те, и че те наистина са доволни от това, че сме наоколо, за да могат да ни използват. Ние сме изключително ценна стока. Ние сме помагали на бизнеса, повдигали сме икономиката, и някои от милионите долари, които сме произвели, са се вливали на свой ред в Християнската Църква. Доказвали сме многократно Деветото Сатанинско Изявление, което гласи, че църквата и безчет индивиди не могат да съществуват без Дявола.
Затова, Християнската Църква трябва да си плати. Потиснатите хора са строшили оковите си. Сек*ът експлодира, колективното либидо се е отприщило във филмите и в литературата, по улиците и по домовете. Хората танцуват без горнище и долнище. Монахините са захвърлили традиционните си одеяния, показват краката си и танцуват. Има едно непрестанно търсене на забавление, на хубави храни и вина, приключения, отдаване на тук и сега. Човечеството повече не желае да чака някакъв задгробен живот, който обещава да възнагради чистите и непорочните – аскетичните, еднообразните – духовните. Усеща се едно ново езическо, хедонистично настроение и от него е възникнало широко многообразие от ярко изявени индивиди: лекари, инженери, учители, писатели, борсови посредници, имуществени предприемачи, актьори и актриси, хора от масмедиите (това са няколко категории Сатанисти), които са заинтересовани в придаването на тържественост и прослава на тази все проникваща религия или начин на живот.”
Сатанизмът, сам за себе си. В тази религия няма фалшив алтруизъм или задължителна постановка „обичай ближния си”. Сатанизмът е безсрамно себична, брутална философия. Тя се основава на вярата, че човешките същества са присъщо себични и буйни създания, че животът е Дарвинова битка за оцеляване на най-годните, че само силните оцеляват, и че земята ще бъде управлявана от тези, които се борят, за да победят в непрестанната надпревара, която съществува във всички джунгли, включително и тези на урбанизираното общество. Може да се отвратите от това брутално становище, ако искате – то се основава, както е било от векове, върху реалните условия, които съществуват в света, а не върху мистичните земи от мед и мляко, описани в Християнската Библия.
В Сатанинската Библия Антон Ла Вей е обяснил философията на Сатанизма по-задълбочено от всеки от своите предшественици в Царството на Мрака, описвайки подробно новаторските ритуали и декорации, които той е изобретил, за да създаде Църква за реалисти. От първото издание станало ясно, че много хора искали да прочетат тази книга, за да се научат как да създадат Сатанински групировки и да ритуализират черна магия. Сатанинската Библия и „The Satanic Rituals“, са единствените книги, които демонстрират по един автентичен и истински свързан с традициите начин. Имало е много имитатори, които никога не са посочвали извора си, и то с основание, защото при сравнение с пионерското творчество на Ла Вей, тяхната плагиатщина, дребнавост и повърхностност повече не могат да намерят пазар.
Нека отново си припомним, какви са целите на поръчителите на подобни антихристиянски автори и писания. „Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. Как? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към сек*а, насилието, садизма, предателството – тоест безнравствеността.”
Кои и какви са тези? Както вече стана ясно „Църквата на Сатаната” има доста последователи в САЩ и по времето на президента Роналд Рейган е легитимирана като едно от вероизповеданията, от което следва, че САЩ не са християнска държава. „Църквата на Сатаната” освен че е официално регистрирана е и по-приета от Националния съвет на църквите в тази държава. Тази анти християнска дейност силно се толерира от най-високите управленски нива в САЩ, дори Държавния департамент в ежегодния си доклад публикува държавите по света, които не съблюдават така наречените изисквания за „религиозната и етническа толерантност”. Критериите за спазването на тези изисквания са базирани на „Защита правата на човека и гражданските му свободи.”
Държавите, които не желаят присъствието на обществено опасни секти на своите територии биват обявявани във верска нетърпимост и биват принуждавани да ги приемат. Ако откажат тях ги обявяват за не демократични, което означава, че не могат да бъдат приемани и да членуват в европейските и евроатлантическите структури.
Никой не е упълномощавал щатите да бъде световен арбитър по отношение на човешките права и религиозни свободи, но чрез измамата, силата на парите и военна мощ те налагат своята воля. Факта, че с решение на Върховния съд на САЩ от 25 юни 1962 г. в американските училища не може да се четат християнски молитви и християнската Библия, доказва, че САЩ не са християнска държава.
Кои и какви са тези, които са създали тази държава и са я управлявали тогава? Да започнем с основателите на тази държава. Техните портрети висят в масонските храмове. Те са облечени в масонски дрехи, подчертаващи тяхната принадлежност. Това са масоните: – Томас Джеферсън – написал „Декларацията за независимост”; – Тмас Пейн – политически философ; – Александър Хамилтън – финансист; – Джордж Вашингтон – главнокомандващ колониалните войски и пръв президент; Томас Франклин – идеолог на революцията.
Томас Франклин става масон на двадесет и пет годишна възраст, няколко години по-късно той става велик майстор на ложа в Пенсилвания, както и на ложата на Двете сестри в Франция. Франклин основал тайно общество наречено „Клуб на кожената престилка”, което става ядро на „Американското философско общество”. В Америка до Американската революция през 1776 г. Великите ложи вече са осем на брой. Изследователите на масонството и тайните общества по време на формирането на Конституционното събрание споменават, че от всичките петдесет и пет човека само пет не са масони; генералите масони са двадесет и четири; подписалите Декларацията на независимостта от петдесет и шест човека петдесет и трима са масони.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар