// Вие четете...

Управлението

Действителната власт.

Soc10„Алчните хора имат дълги ръце.“

Действителната власт.

Като президент, Джордж Буш се обкръжи с хора от Обществото на черепа и костите и на сътрудничещи и побратимени с тях групи като Съвета по международните отношения и Тристранната комисия. Нещо повече, Буш даде знак за постоянната си връзка с Братството още в деня, когато започна президентството му.
На тържествената церемония Джордж Буш се закле, слагайки ръка върху масонската Библия, донесена от братята от масонската ложа на св. Йоан при 71, Уест 22 Стрийт, Ню Йорк. Това е същата Библия, издадена в Лондон през 1787 г., която послужи при церемониите на Уорън Хардинг, Дуайт Айзенхауер и Джими Картър. Както и Буш, всички тези президенти бяха масони. (Роналд Рейгън не беше масон, когато стана президент. Едва в 1987 г., няколко месеца преди завършването на втория му мандат, благодарение на настойчивостта на Дома на храма във Вашингтон, бе посветен в почетната 33-та степен на масонството.)
За съветник по националната сигурност и за своя дясна ръка Буш избра Брент Скоукрофт. Скоукрофт, човек от разузнаването и свързан с международните банки, по-рано бе председател на фирмата „Кисинджър и сътрудници“. Това е най-престъпната и влиятелна фирма на лобисти, ръководена и направлявана от Хенри Кисинджър, бившия държавен секретар. На свой ред, ментор и покровител на Кисинджър от много години беше банкерът-милиардер Дейвид Рокфелер.

Soc32Настоящият цар на фамилията, Дейвид Рокфелер.

Дейвид Рокфелер, който без съмнение е един от най-богатите хора на света, както и един от главните макери на властта, уважава твърде много членовете на „Череп и кости“. Така че фирмата „Rockfeller Financial Services, Inc“, главното корпоративно тяло на обширната империя на семейство Рокфелер, е управлявана от члена на „Череп и кости“, агресивно интелигентния Дж. Ричардсън Дилуърт (набор на „Череп и кости“ 1938).
През 1973 г. Рокфелер с помощта на Збигнев Бжежински и Аверил Хариман (който заедно с Прескът С. Буш, бащата на Джордж Буш, става член на „Череп и кости“ през 1917 г.) основа Тристранната комисия. Целта й е да приближи ерата на Световното правителство и да пропагандира световна икономика, контролирана задкулисно от Тайното братство. Збигнев Бжежински беше съветник по националната сигурност и координатор на разузнавателните действия в кабинета на Джими Картър. В администрацията на Никсън и Форд този пост заемаше Хенри Кисинджър, а сега в кабинета на Буш това е Брент Скоукрофт.
Soc33Кланът на Рокфелерови през 1967 г. Отляво надясно: Дейвид, Немън, Уитроп, Лорънс и Джон Д. Ш.
Заслужава да се отбележи, че Джордж Буш е бил в миналото член на надзорния съвет на Световната тристранна комисия, по времето когато и Джими Картър, и Хенри Кисинджър отдавна вече бяха активни членове на тази група. Освен това, както ще установим при детайлния анализ на необикновения и бърз напредък на изгряващата политическа звезда на Джордж Буш, Ричард Никсън като президент изигра ключова роля в издигането на младия член на „Череп и кости“ до върха на политическата пирамида. От своя страна ментор и съучастник на Никсън беше Дейвид Рокфелер.
С други думи, Дейвид Рокфелер, милиардерът, председателят на международната Чеиз Манхатън банк, абсолютният властелин в Съвета по международните отношения, надзорникът на „Билдербергерите“ и основателят на Тристранната комисия, повече от четвърт век успешно манипулира външната и икономическата политика на Съединените щати чрез фаворитите и доверениците си от канцелариите на президентите във Вашингтон.
Събитията доказват, че Джордж Буш, въпреки загрижеността за публичния си образ и за мнението на избирателите, която показва още от началото на обществената си кариера като млад и амбициозен член на Конгреса от Хюстън, систематично е провеждал плана и постановките на благодетелите си от Тайното братство.
Разбира се, Джордж Буш винаги си е давал сметка, че политическият му тил не зависи от резултатите на изследванията на общественото мнение, а от това, дали ще бъде в състояние да задоволи и умилостиви началниците и колегите си от „Череп и кости“ и влиятелния елит на Тайното братство, което упражнява надзор и направлява дейността на всички тайни сдружения. Както отбеляза неотдавна Ги Молино в политическия бюлетин „The Commonwealth Report“, „единственото политическо убеждение на Буш е, че политиката се опира на личните контакти между ръководителите и че правенето на политика означава разрешаване на проблемите с шепата главни играчи“.
„Шепата главни играчи“ със сигурност обхваща началниците му от Братството. Изследванията и проучванията показват, че Джордж Буш, президентът на най-голямата военна сила на света – Съединените щати – е докрай посветен човек. Въпреки че хората в САЩ и останалата част на света смятат президента за главната личност по въпросите на световното управление, истината е, че Джордж Буш е само един от управляващите. Не е дори председател на надзорния съвет, макар че личното му влияние е значително и трябва да бъде оценено.
Няколкото представители на международните финанси – Рокфелерови, Ротшилдови и неколцина други – са действителната власт, която стои зад явните тронове на световните правителства. Никакво политическо решение не се взима без тяхно участие, никакъв план за действие не се осъществява без позволението им. Независими и поради това предизвикващи гнева на Съвета на деветте действия биха били политическо и финансово самоубийство.
Бунтът на независим президент, премиер, законодател, административен шеф на корпорация или банкер може да предизвика най-сурови санкции и наказания, дори смърт.
Намиращият се в начален стадий Нов световен ред е управляван от хора, на които Джордж Буш служи като подчинен. Обвързаността му и услугите, които прави на висшите ръководители на Братството, обаче са полезни и за двете страни.
В последващи публикации ще бъде анализирана по-подробно светкавичната кариера на Джордж Буш и ще бъде показано как влиятелните му приятели от високите етажи на Тайното братство безпрепятствено утъпкаха пътя му към президентството. Нека се вгледаме по-отблизо в скритата и неизвестна власт, която именно тайното сдружение „Череп и кости“ упражнява от години в американските институции и световната политика.
Зловещият разказ за хората, които наричаме Тайно братство, ще разкрие сензационна информация не само за едно тайно сдружение.
Няма да се занимаваме с драмата на отделния човек, дори тя да е най-завладяващата. Тук интересното е по-скоро документирането на дейността на огромна група хора, които контролират голяма пирамидална империя с непознатата досега власт и влияние. Хората на върха на пирамидата са многократни милиардери, но желаят още и още пари. Властта им буди ужас. Само от един техен жест пропадат народи, разпадат се правителства, противниците им загиват в атентати. А те все така продължават да искат все повече власт и да я печелят.
Тези корумпирани хора не са представители нито на определени политически възгледи, нито на партии, те не са нито републиканци, нито демократи, нито могат да се класифицират като либерали или консерватори. Но ги свързва едно: всеки посветен в Тайното братство е интернационалист и горещ защитник на Новия световен ред. Нещо повече, всеки от тях посвещава живота си на реализацията на една неумираща мечта: обединяване на всички на земята под ръководството и контрола на неколцината посветени мъже, които създават йерархията на Тайното братство.
Членовете на Тайното братство смятат още, че Новият световен ред е ловък начин да осъществят отдавна набелязаните си постановки и цели.
Когато слушаме често странните и зашифровани речи на Джордж Буш, в които той упорито повтаря израза „нов световен ред“, трябва да помним, че Буш е възпитаник на „Череп и кости“ и предан и лоялен слуга на Тайното братство. Тайните сдружения, включително Невидимата колегия на най-висшите етажи на франкмасонството, сляпо вярват, че сегашната им кампания за Нов световен ред ще доведе до изпълнение на мечтите на предците им, Илюминатите.
Съществуващият от векове заговор и култът към всевиждащото око на Хор, сега се смятат за неудържими. Победата им изглежда близка, още преди 2000 година. Заговорниците вярват, че новото хилядолетие ще увенчае с успех плановете им.
Управление на целия свят от Световно правителство, международна търговска система и обединяване на всички религии и култове във върховно братство са ненарушимите, вечни стремежи на Тайното братство. Това е грабителската цел на всяко тайно дружество, основано върху принципите на посвещението.
За да постигнат целите си, ръководителите на Тайното братство обявиха три директиви. Главната директива на Тайното братство е следната: ще господства Славата на Единия. Трябва да се постигне единство в множествеността във всяка област на живота, във всяка човешка дейност, както изразява това латинският надпис върху еднодоларовата банкнота на САЩ: „Е Pluribus Unum“ -„От многото един.“
Втората, сродна на първата, директива на Тайното братство и близките му тайни организации и асоциации, твърди, че йерархията на Тайното братство ще бъде контролирана от Единия. Няколко души, елитът – Илюминатите, ще господстват над много хора.
Съществува и трета важна директива: хората никога да не разберат, че не контролират собствената си съдба. Манипулирането, контролът върху умовете, масовата хипноза, магията или измамата и увещанията трябва да поддържат убеждението им в индивидуалната автономност и власт.
Не бива да се позволи на хората да открият ужасната истина, че демокрацията, към която толкова се стремят и която желаят, е само фантастична световна игра, само един заговор, измислен от малка, но безогледна банда скрити съветници и майстори – илюзионисти.
Заговорниците на Тайното братство – „Илюминатите“ – днес имат малко съперници, които биха им попречили в завладяването на света преди двехилядната година. Защото те систематично унищожаваха конкурентите си или се обединяваха с тях. Някога Католическата и Протестантската църква се противопостави на Братството. Сега вече не го правят.
Освен това в миналото тайните сдружения се бореха помежду си за абсолютен контрол и за цялата власт. Но сега ръководителите на тайните общества се обединиха. Разбраха, че ще извлекат по-големи печалби, едва когато осъществят общата цел и единството на организацията.
Почти всички световни тайни организации, банкови и финансови сдружения, криминални синдикати, разузнавателни агенции и окултни групи са се обединили. Всички са непосредствено подчинени на властта на елита, правителството, което управлява Тайното братство. Никога още в историята на човечеството толкова малка група от хора не е разполагала с толкова голяма власт.
Тайното братство може да се победи. Все още можем да се надяваме, че ще успеем да спрем тези зли и самолюбиви хора. Ако наистина държим на истината, свободата и бъдещето можем да отхвърлим вълната на окултизма и пропагандата, финансирана от тези хора и техните съучастници. С Божията помощ ще можем да възвърнем нормалното и доброто на света.
Първото нещо, което трябва да се направи, е да се разобличи заговора на Тайното братство и да се хвърли необходимата светлина върху опасната му и често замаскирана дейност.

Коментари

Все още няма коментари

Публикувай коментар